Co dnes uvařit?
Simona Skolakova: se zelím v sáčku mám stejnou zkušenost jako Ty - po otevření bylo hnědé a páchlo, tak šlo do popelnice. Myslela jsem si, že to bylo tím, že jsem ho měla koupené delší dobu, ale pak se to ještě zase opakovalo. Jsem ráda, že jsem se dozvěděla, že to zřejmě nebyla moje vina.
U nas je polevka s cizrnou, porkem a bramborou. Je to recepis od Isindy. Moc dobra polevka. Jinak dnes nic nevarim, budu doma sama
Veroniko,ano v potravinach kupujeme kysele zeli, kde se koupi v Cechach,kdyz si ho neudelas doma?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký začátek týdne, dnes přišla na oběd dcera a spol…“ tara23, před 11 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, moc krásně jsi to napsala a je…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo neomlouvej se, to je přece jedno,…“ tara23, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 8 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 11 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste měli kurkuma latté neboli Zlaté mléko? Ajurvédský nápoj posiluje, zklidňuje a zahřívá
Jablečný ocet: Skvělý pomocník na vaření, ekologický úklid, na čistění pleti i na lesklé vlasy
Šéfkuchař Jan Punčochář o nových online kurzech vaření: Výhodu je, že si je můžete pustit v klidu doma a kdykoliv se k nim vrátit
Debrecínská hrachová polévka
mika59
Hodnocení receptu je 4,9 (11×)