Sekaný přírodní řízek

jajine Kuchař: jajine

Mleté maso 4 názory

Suroviny

500 g mletého masa
1 rohlík
1 vejce
2 cibule
mléko
sůl
pepř
strouhanka
hl. mouka na obalení
petrželka
tuk na pečení
50 g másla
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso a v mléce namočený, nakrájený a vymačkaný rohlík spojíme s vejcem, solí, pepřem a jednou drobně pokrájenou cibulí a zelenou petrželkou. Podle potřeby přidáme strouhanku.

  2. Vytvoříme oválné řízky, obalíme v hl. mouce a dorůžova opečeme na tuku.

  3. V pekáčku zpěníme zbývající cibuli na másle, na to vložíme opečené řízky, podlijeme trochou vody a v troubě dusíme 15 minut.

  4. Pak můžem ještě zjemnit kouskem másla. Podáváme s různě upravenými brambory.

    Tip-s brambory labůžo.

Poznámka

Je to klasika klasická,nenáročná a přesto jsem ji tu nikde nenašla,tak přidávám.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sekaný přírodní řízek

Tématické fráze: sekany rizek přírodní mletý řízek sekaný řízek z mletého masa mlety prirodni rizek sekani rizek přírodní řízek sekany hovezi rizek sekané řízky recept na sekany řízek hovězí sekaný řízek přírodní řízek z hovězího přírodní řízek z mletého masa sekaný řízek hovězí přírodní řízek z hovězího masa sekané řízky z mletého masa hovězí přírodní řízek sekaný řízek přírdní recepty sekaný řízek přírodní hovězí řízek sekany kureci rizek

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít