Co dnes uvařit?
Simona Skolakova: se zelím v sáčku mám stejnou zkušenost jako Ty - po otevření bylo hnědé a páchlo, tak šlo do popelnice. Myslela jsem si, že to bylo tím, že jsem ho měla koupené delší dobu, ale pak se to ještě zase opakovalo. Jsem ráda, že jsem se dozvěděla, že to zřejmě nebyla moje vina.
U nas je polevka s cizrnou, porkem a bramborou. Je to recepis od Isindy. Moc dobra polevka. Jinak dnes nic nevarim, budu doma sama
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 16 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas je dnes rajska omacka s masovymi…“ hazel, před 16 hodinami
„tara23: až budu mít bůček,tak také zkusím.“ MarcelaPa, před 16 hodinami
„Odpoledne přijela kamarádka. Dřív tady bydlela, kamarádíme…“ tara23, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 1 hodinou
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 5 hodinami
Focaccia s čerstvými rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Pikantní vepřová směs s brambory a cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečené kuře 3x jinak: Na maďarský způsob, s citronem a česnekem nebo jako bažant
Bulharsko na talíři: Známe tajemství pravého šopského salátu. Víte, jaké dvě ingredience mu dají tu správnou chuť?
Anežka Česká: „Princezna chudých“ žila skromně, jedla většinou jen placky nebo chleba s cibulí a zemřela hladem
Cizrnovo-mrkvová polévka se zázvorem a kurkumou
FreshBites
Hodnocení receptu je 4,8 (13×)