Co dnes uvařit?
U nas byly testoviny (Fettuccine) se scallops ( muslemi) zelenou petrzeli a cesnekem. Dnes zadny dezert. Jeste dnes bylo nadherne a tak jsme byli venku.
Tara23 Verus moc preji at ty nemoce vsichni dobre zvladnete.
Syn už mi zná a ví, že bych si pro sebe nevařila. Tak mi přinesl vylítané ptáčky s rýží a k večeři dorazí s tatarákem, topinky si prý mám udělat
Omáčky bylo moc, tak budu mít i na zítra.
Ale od pátku mu začíná turnus, tak má po vaření
U nas kure s Caesar dressing, ,rajcata a zelene fazolky.
Je zde moc teplo a tak se me ani moc nechtelo varit, ale zvladla jsem to
u nás jako obvykle je vše poněkud jinak než jsem plánovala - Petr si k uzeným žebírkům přál br.kaši, tak byla br.kaše.
U nas bude znovu obalovany kvetak ,peceny v troube, nove bramboru, kukurice a jeste zlute fazolky. Jsme dnes sama zelenina. Jeste mame pernik ke kave.
Simonko mas pravdu v restaraci davaji velke porce, to jsme poznali letos v cervenci.
Julii to je zajimavy obed u Vas.Vypada to krasne. Cernou ryzi jsem jeste nedelala.
Cocku ja miluji, v jakekoliv uprave.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ kiJarka, před 21 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: my jedeme zítra na trh tak jsem zvědavá zda tam…“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni, je opravdu voňavý.“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„tara23: , Věruš, u nás taky teprve sezona začíná, zítra…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno 28. 5. 2024 08:00
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Přečtěte si Zobrazit více
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá
Na povrchu křupavé, uvnitř lehce propečené: Panini jsou skvělé nejen na svačiny. Poradíme, čím je naplnit, abyste si pochutnali
Dejte si kontrabáš: Vyhlášený pokrm valašské kuchyně z pohanky a brambor
Mrkvová buchta s lučinou
PavlinaK.
Hodnocení receptu je 4,6 (6×)