Co dnes uvařit?
tara23: aha, tak to jsem to špatně pochopila - u nás zelenina, kromě cibule, v omáčce také ne, jedině rozmixovaná. A vůbec zelenina jakkoliv tepelně upravená nepřipadá v úvahu, jen syrová. Jen mi ještě projde cibule, pórek, paprika, někdy i mrkev v "číně", když je to ještě skoro syrové. Občas může být zelí a v poslední době má Petr rád špenát. A hodně často máme brambory v různých úpravách. A samozřejmě maso musí být, i kdyby jen kousek.
Švýcarská pomazánka
Hodnocení receptu je (4×)
A od zítřka zase bude normál maso .
Já zato nemůžu, že jsou všichni masožravci
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna:“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Hezkou neděli. Dnes hrášková polévka s krutonky a přírodní…“ janatka, před 10 hodinami
„https://www.toprecepty.cz/recept/75487-chilli-hovezi/ …“ StandaCB, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 15 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kdy sbírat blahodárnou mátu? Ze svěží byliny vyrobíte super limonádu i pikantní čatní
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice
Martinské rohlíčky
rebeka
Hodnocení receptu je 5,0 (86×)