Pangasius ze Švédska

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Ryby 33 názorů

515

Suroviny

1/2 kg Pangasia (stačí ale tolik, kolik je vás na oběd)
6 brambor
2 mrkve
1/2 většího pórku
2 kysané smetany
hrst pažitky
hrst kopru
hrst bazalky
20 dkg tvrdého sýru
koření na ryby
kmín
sůl
pepř
máslo na vymazání pekáčku
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájené brambory, osolíme, okmínujeme.

  2. Na pánvi na másle opražíme nakrájenou mrkev z pórkem a tuto směs položíme na brambory.

  3. Pangasiuse posolíme, posypeme rybím kořením a položíme na směs mrkvve a pórku.

  4. Dáme zapéct asi na 15 minut do vyhřáté trouby na 200 stupňů.

  5. Mezitím si připravíme omáčku ze 2 kysaných smetan, kopru, bazalky, pažitky (co máte rádi), trochu osolíme a opepříme, nastrouháme sýr, polijeme pangasia již předpečeného a pečeme ještě asi 40 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Pangasius ze Švédska

1 2 3

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pangas recepty na kolik stupnu pect rybu na kolik stupňů se peče ryba ryba po švédsku pangasius na másle pangasius se sýrovou omáčkou na kolik péct rybu pangacius po švédsku jak dlouho péct pangasia jak dlouho péct rybu pangasius trouba pangasius v koprové omáčce pangasius s koprovou omáčkou pangas se sýrovou omáčkou výborný pangasius jak dlouho se peče pangas jak dlouho se peče ryba recept pangasius na masle pangasius výborný recept švédská koprová omáčka

Zapomněl/a jsem heslo