Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 3 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 3 hodinami
„MarcelaPa: Teda Marcel, jak sladké nemusím jahodové…“ tara23, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin
Kečup z rybí omáčky? Oblíbené dochucovadlo se dřív vařilo i z hub nebo ze švestek
Retro okénko: Bonbony Slavia stávaly kdysi 3 Kčs. Již více než šedesát let si na nich pochutnávají nejen fanoušci fotbalu
29. 6. 2010 08:32
29. 6. 2010 07:54
kedlubny_na_karamelu.jpg
29. 6. 2010 07:15
28. 6. 2010 16:54
Na zítra udělám k obědu květákový nákyp s bramborem,tatarkou a zeleninovým salátem,k večeři si asi opečeme na ohni vuřty a připravím si na středu Vojtovi za vysvědčení dort z Papriččiného ZNC http://www.toprecepty.cz/recept/10782-bananovy-kol....
28. 6. 2010 10:50
28. 6. 2010 09:54
28. 6. 2010 09:41
a cestoviny v syrovej omáčke...
28. 6. 2010 09:02
28. 6. 2010 08:41
1238153160-31[2][1].jpg
28. 6. 2010 08:31
Toť je snadné pečení, není žádné umění. Bůček jen nakrájí se, osolí, opepří a okmínuje se v míse. Taky trošku papriky ŽÁDNÝ špetky veliký. Promícháš to s cibulí, česnekem to vrcholí. Pak už do trouby to dáš a vávarem podléváš. Tlustý bůček to je krása, u něj je vždy kousek masa. Snad to dneska zvládneme a v tom horku zdlábneme. Pivo to nás ochladí, budějckejm to nevadí. Už ho máme v lednici a ne jednu sklenici. Kde se dobré pivko pije, úplně se jinak žije. Voda ta je dobrá taky, když si mejem nohy taky. Žáby čuraj do vody, jdi raděj do hospody. HI HI HIHI. Václav
1238153160-31[2].jpg
27. 6. 2010 20:52
27. 6. 2010 15:23
27. 6. 2010 10:55
26. 6. 2010 14:43
Musím říct že brambory jsou opravdu výborné a superrychlé
26. 6. 2010 10:29
Takže vinnou klobásu my z mrazáku jen vyndáme a sobě uděláme. Ušleháme brambory a budeme hotovi.
recept-1972…
Předchozí 1 … 1996 1997 1998 1999 2000 … 2380 Další