nejlepší řízečky
Poslední diskuze
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Tyjo to jsou rady. Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a…“ durmanCZ, před 1 hodinou
„Severinka: já ji koupila v Lidlu, ale ze zahrady je určitě…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezkou neděli,dnes Španělský ptáček s rýží“ mimosa, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 3 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
2. 1. 2012 21:44
2. 1. 2012 20:51
27. 12. 2011 23:11
27. 12. 2011 22:44
27. 12. 2011 21:55
25. 10. 2011 11:06
25. 10. 2011 10:37
Obalte je klasicky v troj obalu. Pokud máte dost času, tak řízky chutnají lépe (obzvláště vepřové), když si je den předem naklepete a trochu nasolíte, druhý den dosolíme a obalujeme. Krátce dozlatova osmažíme. Jako nejlepší se u nás osvěčily řízky z trouby, na řízečky dáváme kousíček másla. Aby však nebyly poslední řízky připečené dáme je na přížku. Někdo dává na pařník, ale i na něm jsou trošku moc, když je dáte na mřížku tak přebytečný tuk odteče. Dáme na 3/4 hodinky až 1hodinku do trouby...A dobrota je na světě.