nejlepší řízečky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„Poděkování “ yanull, 10. 12. 2025 18:14
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 10. 12. 2025 17:52
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, ja dnes nevarim, jdeme oslavit nasi snach…“ hazel, před 6 hodinami
„Pekný deň vám želám dievčatá. U nás sa dnes po rannej hmle…“ Julia Oskerova, před 12 hodinami
„Nadja: Nadji ty se s tím nemažou😂a jistě musíš mít ještě…“ Simona Skolakova, před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
2. 1. 2012 19:44
2. 1. 2012 18:51
27. 12. 2011 21:11
27. 12. 2011 20:44
27. 12. 2011 19:55
25. 10. 2011 08:06
25. 10. 2011 07:37
Obalte je klasicky v troj obalu. Pokud máte dost času, tak řízky chutnají lépe (obzvláště vepřové), když si je den předem naklepete a trochu nasolíte, druhý den dosolíme a obalujeme. Krátce dozlatova osmažíme. Jako nejlepší se u nás osvěčily řízky z trouby, na řízečky dáváme kousíček másla. Aby však nebyly poslední řízky připečené dáme je na přížku. Někdo dává na pařník, ale i na něm jsou trošku moc, když je dáte na mřížku tak přebytečný tuk odteče. Dáme na 3/4 hodinky až 1hodinku do trouby...A dobrota je na světě.