nejlepší řízečky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 22. 5. 2025 08:37
„“ Nadja, 7. 5. 2025 10:24
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, dnes jsem byla mimo domov temer po cely den a…“ hazel, před 7 hodinami
„Nadja: Nadi mám, ale zatiaľ ich je málo. Zajtra majú prísť…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Julia Oskerova: Juli, Ty už máš zralé jahody - to koukám..…“ Nadja, před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
2. 1. 2012 20:44
2. 1. 2012 19:51
27. 12. 2011 22:11
27. 12. 2011 21:44
27. 12. 2011 20:55
25. 10. 2011 09:06
25. 10. 2011 08:37
Obalte je klasicky v troj obalu. Pokud máte dost času, tak řízky chutnají lépe (obzvláště vepřové), když si je den předem naklepete a trochu nasolíte, druhý den dosolíme a obalujeme. Krátce dozlatova osmažíme. Jako nejlepší se u nás osvěčily řízky z trouby, na řízečky dáváme kousíček másla. Aby však nebyly poslední řízky připečené dáme je na přížku. Někdo dává na pařník, ale i na něm jsou trošku moc, když je dáte na mřížku tak přebytečný tuk odteče. Dáme na 3/4 hodinky až 1hodinku do trouby...A dobrota je na světě.