nejlepší řízečky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 10 hodinami
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 14:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 13:09
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas polevka cizrnova s mrkvi a crouton,…“ hazel, před 10 hodinami
„Hezký den, u nás svítí sluníčko, ted mi Simča rozesmála😁. …“ tara23, před 18 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka a sumeček s bram.kaší a…“ Simona Skolakova, před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
2. 1. 2012 19:44
2. 1. 2012 18:51
27. 12. 2011 21:11
27. 12. 2011 20:44
27. 12. 2011 19:55
25. 10. 2011 08:06
25. 10. 2011 07:37
Obalte je klasicky v troj obalu. Pokud máte dost času, tak řízky chutnají lépe (obzvláště vepřové), když si je den předem naklepete a trochu nasolíte, druhý den dosolíme a obalujeme. Krátce dozlatova osmažíme. Jako nejlepší se u nás osvěčily řízky z trouby, na řízečky dáváme kousíček másla. Aby však nebyly poslední řízky připečené dáme je na přížku. Někdo dává na pařník, ale i na něm jsou trošku moc, když je dáte na mřížku tak přebytečný tuk odteče. Dáme na 3/4 hodinky až 1hodinku do trouby...A dobrota je na světě.