nejlepší řízečky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 9 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: já nechci nic, chci zachovat chut hrušek.…“ tara23, před 9 hodinami
„Dobry vecer, ted jsem dodelala mexicke guacamole a vecer…“ hazel, před 9 hodinami
„tara23: já do nich přidávám badyán, skořici, hřebíček ,…“ Jajajajaapaja, před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
2. 1. 2012 20:44
2. 1. 2012 19:51
27. 12. 2011 22:11
27. 12. 2011 21:44
27. 12. 2011 20:55
25. 10. 2011 09:06
25. 10. 2011 08:37
Obalte je klasicky v troj obalu. Pokud máte dost času, tak řízky chutnají lépe (obzvláště vepřové), když si je den předem naklepete a trochu nasolíte, druhý den dosolíme a obalujeme. Krátce dozlatova osmažíme. Jako nejlepší se u nás osvěčily řízky z trouby, na řízečky dáváme kousíček másla. Aby však nebyly poslední řízky připečené dáme je na přížku. Někdo dává na pařník, ale i na něm jsou trošku moc, když je dáte na mřížku tak přebytečný tuk odteče. Dáme na 3/4 hodinky až 1hodinku do trouby...A dobrota je na světě.