Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

prosím, poraďte mi

V Albertu je Jaroměřický tvaroh pryč nejdřív, většinou tam zbudou už jen ty ve vaničkách.

Werdula:
Jemný, měkký, tučný

Jaroměřický tvaroh najdete v obchodech ve třech variantách, které se liší především obsahem tuku:

Jaroměřický jemný tvaroh na pečení se připravuje tradiční výrobou z výběrového mléka. Má velmi jemnou konzistenci, nižší obsah tuku (2,5 g / 100 g) a sladce nakyslou mléčnou chuť. Je ideální přísadou studených i teplých pokrmů, sladkých dezertů a moučníků i slané kuchyně.

Jaroměřický měkký tvaroh je nepostradatelnou složkou redukčních diet (obsah tuku jen 0,5 g / 100 g), ale i výživy sportovců a dalších osob s vysokými nutričními nároky. Je lahodnou součástí pokrmů, které ponechává lehké, nezatížené zbytečnými kaloriemi.

Jaroměřický tučný tvaroh je nejlahodnějším z trojice vyráběných tvarohů. Vyšší obsah tuku (11 g / 100 g) mu dodává plnou, jemnou chuť a hebkou konzistenci. Z každého pokrmu dokáže udělat nezapomenutelnou delikatesu.

mtvrdikova: Zkontroluj si, zda máš napsané vše správně. Já jednou v mailové adrese psala místo tečky čárku (ani jsem to nezaregistrovala, je to pro mne špatně rozeznatelné) a jen jsem se divila, že to adresu nepoznává.
;-) Pokud neuspěješ, zkus Radka nebo Libora - snad Ti poradí.

mtvrdikova

28. 4. 2014 20:28

Dobrý den,mám problém se přihlásit.
Jsem zaregistrovaná a hlásí mi, že neexistuje jméno a heslo, požádala jsem o nové heslo již dvakrát a nejde mi zadat ani jedno. Poradíte mi? Děkuji

jarda Kadic: aha, díky
klara: Klári, jo, taky tak nějak, vím, že jsou i jjiné barvy, jen mi nebylo jasné, jestli jde o ten normální alobal, jak ho známe.
Ale ten výraz pozlátko jsem opravdu našla, jako tento tradičně balený tvaroh, nic extra jiného, co myslíte?
Našla jsem toto http://www.vitalia.cz/clanky/rozdil-mezi-tvarohem-...

Ladka, u nás je to takto

spagetka: je to alobal,ten je z hliníku,kdežto staniol je z cinu.

jarda Kadic:přesně tak, u nás taky - zelený, červený, stříbrný podle obsahu tuku
Werdula: prohledala jsem net, ale podle mě se skutečně významem slova "pozlátko" myslí onen alobal různých barev, ne vanička. Prostě klasický tvaroh, jak se balil dřív, různě okořeněný, ale balený. Teď mě napadá, to není přece klasický alobal, ale spíš staniol, jak se do něho dřív balily i různá cukrátka

Werdula: Já chodím nakupovat do Alberta a tam je tvaroh pořád odlišen barvou;-)

A dá se prosím ještě tvaroh v zeleném nebo červeném alobalu koupit, mám pocit, že všude v obchodě vidím jenom vaničku a nebo kostku v bílem papíru

spagetka:jo děkuji, tak tvaroh v alobalu je mi znám, ale pozlátko znám v jiném významu, děkuji

Prosím co je to tvaroh v pozlátku

spagetka: A jó, omlouvám se :-8 nějak jsem přehlíd slovo fotoalbu

No,já si myslela,že to nejde.Abych to celé předělávala,to ne.Tak tam holt bude řebčík a ne Emauzy,no.:-/

Miquel: né si to pleteš s recepty, u fotoalb to tak nefunguje. Pavli, jedině vymazat celé album, nahrát znova ale opačně od poslední k první. Souhlas S jitkou, asi by kluci měli přidat úpravu, jak dát libovolnou fotku jako první, aby víc nalákala

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Nejnovější recepty Více