Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 16 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„Hezký večer, změna programu vyhrazena , křídla v matinádě…“ tara23, před 16 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka s nočky a sekaná s…“ Simona Skolakova, před 17 hodinami
„Hezke odpoledne, u nas vcera byli hovezi jatra na cibuli, a…“ hazel, před 18 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
30. 4. 2014 08:39
29. 4. 2014 23:14
Jemný, měkký, tučný
Jaroměřický tvaroh najdete v obchodech ve třech variantách, které se liší především obsahem tuku:
Jaroměřický jemný tvaroh na pečení se připravuje tradiční výrobou z výběrového mléka. Má velmi jemnou konzistenci, nižší obsah tuku (2,5 g / 100 g) a sladce nakyslou mléčnou chuť. Je ideální přísadou studených i teplých pokrmů, sladkých dezertů a moučníků i slané kuchyně.
Jaroměřický měkký tvaroh je nepostradatelnou složkou redukčních diet (obsah tuku jen 0,5 g / 100 g), ale i výživy sportovců a dalších osob s vysokými nutričními nároky. Je lahodnou součástí pokrmů, které ponechává lehké, nezatížené zbytečnými kaloriemi.
Jaroměřický tučný tvaroh je nejlahodnějším z trojice vyráběných tvarohů. Vyšší obsah tuku (11 g / 100 g) mu dodává plnou, jemnou chuť a hebkou konzistenci. Z každého pokrmu dokáže udělat nezapomenutelnou delikatesu.
jaromericka-mlekarna-tvaroh…
1437337.jpg
73697-jaromericky-tvaroh…
28. 4. 2014 20:42
Pokud neuspěješ, zkus Radka nebo Libora - snad Ti poradí.
28. 4. 2014 20:28
Jsem zaregistrovaná a hlásí mi, že neexistuje jméno a heslo, požádala jsem o nové heslo již dvakrát a nejde mi zadat ani jedno. Poradíte mi? Děkuji
22. 4. 2014 16:18
klara: Klári, jo, taky tak nějak, vím, že jsou i jjiné barvy, jen mi nebylo jasné, jestli jde o ten normální alobal, jak ho známe.
Ale ten výraz pozlátko jsem opravdu našla, jako tento tradičně balený tvaroh, nic extra jiného, co myslíte?
Našla jsem toto http://www.vitalia.cz/clanky/rozdil-mezi-tvarohem-...
22. 4. 2014 16:12
img0067a.jpg
22. 4. 2014 16:02
sc20140422-155847.jpg
22. 4. 2014 15:04
Werdula: prohledala jsem net, ale podle mě se skutečně významem slova "pozlátko" myslí onen alobal různých barev, ne vanička. Prostě klasický tvaroh, jak se balil dřív, různě okořeněný, ale balený. Teď mě napadá, to není přece klasický alobal, ale spíš staniol, jak se do něho dřív balily i různá cukrátka
22. 4. 2014 11:46
22. 4. 2014 08:19
22. 4. 2014 08:03
21. 4. 2014 22:58
14. 4. 2014 19:04
14. 4. 2014 18:45
14. 4. 2014 16:13
Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 Další