Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Poděkování “ yanull, před 23 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, před 23 hodinami
Poslední příspěvky
„Pekný deň vám želám dievčatá. U nás sa dnes po rannej hmle…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Nadja: Nadji ty se s tím nemažou😂a jistě musíš mít ještě…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Tip pro ty, kdo potřebují rybí maso a vnitřnosti na polévku…“ Nadja, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
30. 4. 2014 05:39
29. 4. 2014 20:14
Jemný, měkký, tučný
Jaroměřický tvaroh najdete v obchodech ve třech variantách, které se liší především obsahem tuku:
Jaroměřický jemný tvaroh na pečení se připravuje tradiční výrobou z výběrového mléka. Má velmi jemnou konzistenci, nižší obsah tuku (2,5 g / 100 g) a sladce nakyslou mléčnou chuť. Je ideální přísadou studených i teplých pokrmů, sladkých dezertů a moučníků i slané kuchyně.
Jaroměřický měkký tvaroh je nepostradatelnou složkou redukčních diet (obsah tuku jen 0,5 g / 100 g), ale i výživy sportovců a dalších osob s vysokými nutričními nároky. Je lahodnou součástí pokrmů, které ponechává lehké, nezatížené zbytečnými kaloriemi.
Jaroměřický tučný tvaroh je nejlahodnějším z trojice vyráběných tvarohů. Vyšší obsah tuku (11 g / 100 g) mu dodává plnou, jemnou chuť a hebkou konzistenci. Z každého pokrmu dokáže udělat nezapomenutelnou delikatesu.
28. 4. 2014 17:42
28. 4. 2014 17:28
Jsem zaregistrovaná a hlásí mi, že neexistuje jméno a heslo, požádala jsem o nové heslo již dvakrát a nejde mi zadat ani jedno. Poradíte mi? Děkuji
22. 4. 2014 13:18
klara: Klári, jo, taky tak nějak, vím, že jsou i jjiné barvy, jen mi nebylo jasné, jestli jde o ten normální alobal, jak ho známe.
Ale ten výraz pozlátko jsem opravdu našla, jako tento tradičně balený tvaroh, nic extra jiného, co myslíte?
Našla jsem toto http://www.vitalia.cz/clanky/rozdil-mezi-tvarohem-...
22. 4. 2014 13:12
22. 4. 2014 13:02
sc20140422-155847.jpg
22. 4. 2014 12:04
Werdula: prohledala jsem net, ale podle mě se skutečně významem slova "pozlátko" myslí onen alobal různých barev, ne vanička. Prostě klasický tvaroh, jak se balil dřív, různě okořeněný, ale balený. Teď mě napadá, to není přece klasický alobal, ale spíš staniol, jak se do něho dřív balily i různá cukrátka
22. 4. 2014 08:46
22. 4. 2014 05:19
22. 4. 2014 05:03
21. 4. 2014 19:58
14. 4. 2014 16:04
14. 4. 2014 15:45
14. 4. 2014 13:13
Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 Další