Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 15:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 14:09
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, tak jiz zase varim doma. Dnes jsem udelala…“ hazel, před 1 hodinou
„Julia Oskerova: Julii to jsi pripravila super hostinu pro…“ hazel, před 1 hodinou
„Nadja: Brambory s máslem si dělám, když mi manžel s Ellou…“ tara23, před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
30. 4. 2014 06:39
29. 4. 2014 21:14
Jemný, měkký, tučný
Jaroměřický tvaroh najdete v obchodech ve třech variantách, které se liší především obsahem tuku:
Jaroměřický jemný tvaroh na pečení se připravuje tradiční výrobou z výběrového mléka. Má velmi jemnou konzistenci, nižší obsah tuku (2,5 g / 100 g) a sladce nakyslou mléčnou chuť. Je ideální přísadou studených i teplých pokrmů, sladkých dezertů a moučníků i slané kuchyně.
Jaroměřický měkký tvaroh je nepostradatelnou složkou redukčních diet (obsah tuku jen 0,5 g / 100 g), ale i výživy sportovců a dalších osob s vysokými nutričními nároky. Je lahodnou součástí pokrmů, které ponechává lehké, nezatížené zbytečnými kaloriemi.
Jaroměřický tučný tvaroh je nejlahodnějším z trojice vyráběných tvarohů. Vyšší obsah tuku (11 g / 100 g) mu dodává plnou, jemnou chuť a hebkou konzistenci. Z každého pokrmu dokáže udělat nezapomenutelnou delikatesu.
28. 4. 2014 18:42
28. 4. 2014 18:28
Jsem zaregistrovaná a hlásí mi, že neexistuje jméno a heslo, požádala jsem o nové heslo již dvakrát a nejde mi zadat ani jedno. Poradíte mi? Děkuji
22. 4. 2014 14:18
klara: Klári, jo, taky tak nějak, vím, že jsou i jjiné barvy, jen mi nebylo jasné, jestli jde o ten normální alobal, jak ho známe.
Ale ten výraz pozlátko jsem opravdu našla, jako tento tradičně balený tvaroh, nic extra jiného, co myslíte?
Našla jsem toto http://www.vitalia.cz/clanky/rozdil-mezi-tvarohem-...
22. 4. 2014 14:12
22. 4. 2014 14:02
sc20140422-155847.jpg
22. 4. 2014 13:04
Werdula: prohledala jsem net, ale podle mě se skutečně významem slova "pozlátko" myslí onen alobal různých barev, ne vanička. Prostě klasický tvaroh, jak se balil dřív, různě okořeněný, ale balený. Teď mě napadá, to není přece klasický alobal, ale spíš staniol, jak se do něho dřív balily i různá cukrátka
22. 4. 2014 09:46
22. 4. 2014 06:19
22. 4. 2014 06:03
21. 4. 2014 20:58
14. 4. 2014 17:04
14. 4. 2014 16:45
14. 4. 2014 14:13
Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 Další