Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas dnes leco s cesnekovym chlebem. Dnes…“ hazel, před 2 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, děkuji za odpověď.“ Nadja, před 7 hodinami
„Hezký večer všem. Dnes jsem doma sama, Petr jel na chatu;…“ Nadja, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
1. 4. 2023 13:05
31. 3. 2023 18:42
31. 3. 2023 13:24
Záleží v jaké ji chcete použít, pokud jste si připravila prášek z listů, dáte tam objemově 1/3 až 1/2 toho, kolik se dává cukru. Pak je taky možnost použít odvar z listů, tam už je potřeba zkoušet podle množství louhovaného listí. Stévie má trochu hořkou pachuť, takže ji lze nahradit listy sladkolisté maliny, tzv. mrazuvzdorné stévie, ze které se v Číně dělá tradiční léčivý nápoj sweet tea Tian-cha a je bez hořkosti. Obvykle se listy nasuší a rozemelou na prášek, kterým se sladí.
16. 7. 2017 17:23
Dobrý den,
máte prověřeno dávkování na džemy a kompoty? marně brouzdám po netu a nemohu nic najít-všude jenom hotové produkty. Děkuji za případnou odpověď. H
10. 3. 2017 07:42
https://www.mojestevie.cz/vyluh-ze-stevie/
9. 3. 2017 18:05
9. 3. 2017 18:03
Pokud chcete vařit péct se stévií, tak doporučuji udělat výluh a tím sladit. Mrkněte na recepty na www.mojestevie.cz/recepty/, je tu i postup jak udělat výluh. P.
1. 9. 2014 13:18
Naštěstí se už dá koupit - www.geal.cz/profil/169/gealy/geal-aspen-team-stevie-sladka-prasek-100g-99.html
Docela mě zaskočilo jak je 100 gramový pytlík drahý, ale když má vydat za 25 kilo cukru tak to vyjde na stejno a nemusím se s tím tahat z obchodu. Jen je otázka jak se vyrovná moje tělo s dlouhodobou konzumací. Přeci jen na cukr už je několik desetiletí a genarací zvyklé
15. 4. 2013 11:31
15. 4. 2013 10:53
15. 4. 2013 10:52
Díky moc za tip, právě jsem si taky objednala. Hned dvojité baleni
27. 8. 2012 05:50
27. 8. 2012 05:22
27. 8. 2012 05:04
27. 8. 2012 04:48
1 2 3 Další