Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Veronika.Hrozna: Veru to bude asi spíše čočka🤔😉

Hezký den:-K dnes květáková polévka a zapečené flíčky s uzeným a okurkový salát😋

magdalenka: Myslíš tu rybu Belugu?

hazel: Ty tam máš tropy, nebo sis zašla na dovolenou na Floridu? Tady už topíme vesele. Venku je 10 st. Jedeš do Paříže? Dej na sebe pozor, tam se to hodně změnilo, já byla velice nemile překvapena. Pas, kartu a mobil měj vždy ve vnitřku bundy, stejně jako peníze. Doufám, že to dopadne dobře, já musela měnit hotel- byl v nebezpečné čtvrti.

tara23: Na to je jednoduchý recept, když jídlo odmítne, nedat nic. Hotovo! Obyčejně to bude 3 x a dost. Pak už sní víceméně vše. Hlad je mrcha! 🤣🤣🤣

Dobré ráno, dnes budeme mať polievku z belugy, cestoviny a hubovú omáčku. Rýchlovka, mám toho dnes veľa na programe.

Tak jeste jednou dobry vecer, byla zmena, misto brambor jsem udelala orzo s rajcatky, parmesan syr a cerstvou bazalku a trochu baby spenatu. Je sest hodin ,jiz se malicko stmiva, ale stale jeste 26 stupnu.
Dobrou noc a hezke probuzeni.😊

hazel: Stáni, manžel moc děkuje, měl velkou radost, že mu až z Kanady někdo přeje.😊

Dobry vecer,
u nas budou kureci platky, pecene brambory a zelenina.
Zitra planuji upeci sekanou a babovku, a to aby zde mel manzel neco v lednicce, az budu pryc. Jinak bude vice u synovi rodiny.

MarcelaPa: Marcelko to jste pekne oslavili manzeluv svatek. Tak jen at mu zdravi slouzi a at ma stale peknou a veselou naladu.😊

Nadja: Nadie, to jsem se nasmala, ty deticky jsou k neuvereni. Moc pekne . Diky za to pridani sem.

Hezký den, dnes k obědu kuřecí paličky adobo s rýží. Ty jsem ochutnala v létě v lázních. Je to údajně Filipínské národní jídlo.
Nejdřív jsem se bála, že to bude hodně kyselé, ale nebylo. Manžel mi řekl, že to klidně mohu vařit častěji😀😋:-K.
Nevím jestli to bylo stejné jako v Mariánkách, tam to vařil Filipínec 😀
Hledala jsem recept na netu, na topkách jsem našla, ale ty se mi zdály trošku jiné. nakonec jsem si vybrala z jiných stránek.
Od léta jsem si na adobo dodávala odvahu, ale jsem ráda, že jsem nakonec uvařila 😀.
Dneska mladí nepřišli, jen se tady staví zet s Jiříkem,až pojede do práce, tak mu dám oběd😀

Jajajajaapaja: Jaruš já omáčku z jater nedělám. Jinak také krůtí a vepřové. Tady z topek dělám vepřová játra - luxusní. Ty zkus, jsou opravdu luxusní.
Jinak kuřecí taky moc nedělám, ale tyhle jsem chtěla zkusit. Jsou z Rohlíku už marinované s bazalkou. Ty pikantní jsem z nich udělala já. A skvělé, nebyly silně cítit játrama. Budu objednávat znova. navíc jsou poměrně laciná 😀

Hezký den:-K dnes čočková polévka a rizoto a okurkový salát😋

tara23: tak jste si pochutnali, to je dobře. Já jedině krůtí a vepřová, krůtí dělám na minutku, vepřové na různě ochucené omáčky nebo smažená jako řízek.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek