Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 14 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 14 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 15 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 20 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 19 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Jak domácí bounty kokosové kuličky? Stačí pár surovin a čokoláda na zdobení a hotovo je do 10 minut
Delikatesa první republiky: Upečte punčové kobližky podle Marie-Janků Sandtnerové
Dušená mrkev podle receptu redaktorky Hanky: Na moravskou delikatesu je potřeba hodně másla, kuřecí vývar a zakysaná smetana
17. 11. 2010 08:17
http://www.pekarny.unas.cz/
Několik druhů pekáren má Cathleen Poradí ochotně a ráda.
16. 11. 2010 23:57
mám v plánu koupit domácí pekárnu, na co bych si měl dát pozor, co by měla umět? A pak mám otázku. Pekárna má hnětací háky, ale po nich pak musí být v chlebu díry a nebo se hnětací háky při pečení zasunou? Díky za rady.
6. 8. 2010 07:50
formy.jpg
25. 4. 2010 08:54
25. 4. 2010 08:40
25. 4. 2010 07:47
24. 4. 2010 19:21
24. 4. 2010 19:17
Tvoje pekárna neukazuje takovou šipečkou na displeji v jaké fázi se právě nachází? Moje jedna pekána ukazuje, druhé to nemá...
V mojí pekárně která je BEZ předehřevu je uhlazení těsta, když na displeji je čas 1:5O a v Bifinetce, která MÁ předehřev, záleží na délce programu, hodně peču na program Kyprý - to je dlouhý program vhodný pro celozrnné chleby nebo chleby se žitnou moukou, tam je uhlazení taky když je na dipleji 1:50 ale u jiných programů - kratších je to trošku jinak...
hlavně musí proběhnout to uhlazení těsta, kdy se háky už jen tak několikrát protočí
24. 4. 2010 11:35
24. 4. 2010 11:03
24. 4. 2010 10:59
24. 4. 2010 10:19
22. 4. 2010 09:04
21. 4. 2010 19:28
Pokud ti mohu doporučit, tak zkus http://www.toprecepty.cz/recept/3998-loupacky-z-do... - ty namají chybu. U nás teď frčí http://www.toprecepty.cz/recept/10998-chleb-tirami... a určitě v DP zkus zadělat na pizzu podle tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/2425-pizza-jako-z-... - jinou už nedělám.
21. 4. 2010 18:41
Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 49 Další