Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patatas à la Importancia

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

29. 7. 2011 04:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 067 kJ / 733 kcal
Bílkoviny31,35 g
Tuky18,43 g
Vláknina12,41 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 495 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy90,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Takze zemiaky vyprazane v trojobale a podusene vo vine so safranom.

Spanielska klasika "Patatas à la Importancia" alebo dulezite brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JaVan

29. 2. 2016 12:19

Tento recept určitě vyzkouším, moc se mi líbí..........:-K :yes:

vybusna vybusna

13. 8. 2011 12:14

jarda + ivan + maria a dalsie = mezsarosovaibolya = pusta *varecha,
Kedze tato uzivatelka, bola z toprecepty.cz a toprecepty.sk vylucena, jej prispevky su automaticky vymazuvane.

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 7. 2011 23:28

Z príma surovin moc hezky připravené jídlo:-p+12:yes:

Nonya

29. 7. 2011 17:08

jarda :
Hmm::-O:-O...jarda :-? ty ma daako moc dobre poznas nie si nahodou jarka : ;-), teraz naozaj musim tvrdo rozmyslat ktora to bola sorry.Alebo si z Anglickych stranok kde pisem kritiku na hotely a restauracie:-?
Ale vazne , ked je dlho clovek vonku tak sposob jeho vyjadrovania je nechtiac neprijemny, kombinacia bol som videl som a ovela horsia slovencina.Dik za upozornenie dam si viac pozor.
Preco viac nickov , neviem na ktorej stranke sa udomacnim.
Ked si si vsimol ja som nikdy nenapadol dakoho za Cesku alebo Slovensku kuchynu... lebo ju neviem.Ale tak ako si stojim za svojim na anglickych strankach ked dakdo vari totalny blivajz a vola to Cina so specifickym menom tak si poviem svoje aj na Ceskych alebo Slovenskych aj ked sa to vela ludom nepaci.
Cheers

Eliza Eliza

29. 7. 2011 13:08

Super, že jsi to vrátil. Vždyť by to byla škoda, je to úžasný receptík.:yes: A na neregistrované výpady nic nedej, to je jen projev zbabělosti. Posílám bod, jako snad každému z tvých výtvorů.++

1974andrea 1974andrea

29. 7. 2011 10:43

Zajímavý recept,který tady určitě v tomhle provedení není. Já ho teda do repertoáru zkusím zařadit:-p:yes:

magdalenka magdalenka

29. 7. 2011 10:27

Nonya:Žijem na Slovensku, na juhu, u nás sú vysmážané zemiaky známe...ako decko som tým nebola nadšená, preto ich ani teraz nemám v repertoári.
Tvoj recept je úžasný, ako aj všetky ostatné.:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

29. 7. 2011 09:24

Nonya:tak to jsem ráda,že jsi recept dal;-):yes:je to velmi zajímavý receptík;-)+1:yes:

Nonya

29. 7. 2011 09:15

Pridany naspat je to naozaj daco ine, aspon ja som sa s tym nestretol na Slovensku kde sa vypraza vsetko mozne ale nie zemiaky.

AniCiz

29. 7. 2011 09:13

:yes:joooooooooo,dávám bod:-K

AniCiz

29. 7. 2011 09:12

recept byl docela originální,škoda..:-((

nachos

29. 7. 2011 08:54

recept vrátit, ale honem, páč měš zajímá;-):yes::yes:

Eliza Eliza

29. 7. 2011 08:45

Sprostej je akorát tak ten neregistrovaný jarda :-((:no: a mě velmi mrzí, že mi recept unikl...:-/

Merylas Merylas (moderátorka)

29. 7. 2011 08:43

Nonya: Škoda, že jsi recept vymazal:-( Nešlo by ho, prosím, znovu vložit? Nevím, co neregi Jardovi vadí, je tady více uživatelů, kteří dávají své recepty i na jiné stránky a nic se neděje.:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

29. 7. 2011 08:43

Nonya:prosím tě, ty se koukám necháš velmi rychle odradit:-O:-Ojá bych byla pro kdyby jsi si to ještě rozmyslel a receptík dal sem,pokud je tvůj tak o.k. pokud je někde převzatý tak napiš zdroj;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: patatas a la importancia la-patatas česnek javan patatas mojo domaci patatas recept příprava patatas

Suroviny: brambory, mouka, vejce, strouhanka, víno, vývar, olej, cibule, česnek, bobkový list, sůl, šafrán, olej olivový, pepř mletý

TopRecepty.cz

Patatas à la Importancia

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OJpE