Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomerančová marmeláda

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 5. 2010 13:48

Suroviny

Porce: Je z toho cca 6 sklenic o objemu 350 ml

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie32 624 kJ / 7 798 kcal
Bílkoviny10,26 g
Tuky2,72 g
Vláknina24,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 920,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejlepší na tom je, že využijete úplně celé pomeranče a jediné co jde do koše jsou vyvařená zrníčka a marmeláda není hořká jako některé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

22. 1. 2017 10:50

Miroslav:
Ano, lze :-)
No, původně se to tak nedělá, ale než vařit a vařit, tak bych raději do marmelády před převařováním přidal želírovací přípravek;-)

Miroslav

22. 1. 2017 10:16

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli je možné marmeládu převařit když nestuhne a je už ve skleničkách přes noc?

Lenka

8. 12. 2015 22:20

cykloguard:
Ahoj, udělala jsem to podle tebe, nejvíc času zabralo loupání pomerančů, jinak rychovka a marmeláda je skvělá.:yes:
Lenka

cykloguard

4. 8. 2014 20:48

Zbytečně složité a náročné na energii.Ze dvou kil pomerančů,lžičky kyselina citronové,Jedné dobře umyté kůry z jediného pomeranče,ostatní nakrájené na kousky bez semínek ,a dle návodu z Gelfixu 1:3 mám totéž hotové za 7minut.

aviaris aviaris

13. 5. 2010 12:36

Kiara - dekuji za tip, clovek se stale uci :-K

Kiara

12. 5. 2010 13:44

Prý je dobré chemicky ošetřené, tzn. běžné pomeranče nebo citrony namočit přes noc do studené vody, prý se toho hodně vylouhuje...:-)

aviaris aviaris

11. 5. 2010 12:16

lomačka - sladke to je dost pokud si strcis lzicku marmelady do ust :-D, ale pokud si ji namazes na chleba tak je to v pohode. Je super i v piskotove rolade. Maze se docela tence - kvuli ostrosti pomerancu. Jak jiste vis tak pomerancova kura muze byt docela horka a tak i proto je tu i dost cukru (a i na zahusteni jelikoz tu nejsou zadne konzervanty).:-p

lomačka

10. 5. 2010 20:23

OPRAVA skoro 2 kg. cukru

lomačka

10. 5. 2010 20:21

Ahoj holky,teď sem přišla na tu marmeládu,ale koukám že na
1kg.pomerančů je skoro i kilo cukru .Není to moc sladké ?????

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 5. 2010 17:15

Nádherná barva!!:yes::yes:

Ivana Ch

10. 5. 2010 14:50

Znám ji taky. Dělám jí už delší dobu a moc nám chutná.

aviaris aviaris

10. 5. 2010 14:28

Dekuji za radu, vyzkousim i bez lednicky :-K

spagetka spagetka

10. 5. 2010 14:03

aviaris - dělám taky - dvě připomínky mám - není třeba dávat talířek na jakoukoli marmeládu ani džem do ledničky. Na porcelánový talířek kápni kapku marmelády nebo džemu, když po cca 3 sekundách ztuhne, je hotovo!!!, jo a zrníčka nevaděj.Jinak je výborná to ano

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomerančová marmeláda pomerančová marmeláda recept pomerančová marmeláda recepty marmelada z pomeranču recept pomerančová marmeláda recept na pomerančovou marmeladu nejlepší citronová marmeláda recept recepty pomerancova marmelada pomerančová marmeláda se zázvorem vyborna pomerančová marmeláda marmeláda pomerančová nejlepší sekaná,jakou znám výroba pomerančové marmelády nejlepší marmelády marmeláda z pomeranče recept na pomerančová marmeláda pomeračová marmelada pomerančový džem se zázvorem džem z pomerančové kůry nejlepší pomerančová marmeláda

Suroviny: pomeranče, citron, cukr

TopRecepty.cz

Pomerančová marmeláda

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mqAE