Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 14 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Eviip: taky bych si dala šunkové koleno to musela být…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Hezký večer dnes v hlavní roli šunkové koleno😋.. takže…“ Eviip, před 5 hodinami
„Hezky sobotni vecer. U nas jsou hovezi kostky na houbach…“ hazel, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 9 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 9 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 19 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přečtěte si Zobrazit více
10 nejoblíbenějších jídel pro léto 2022: Kynuté borůvkové knedlíky, grilovaná kuřecí křidýlka i cuketové placičky milují skoro všichni
TopRecepty pro Vaše TOP Velikonoce!
Holka u plotny radí: Retro rybízová pěna je osvěžující dezert jen ze tří surovin, který připomene prázdniny u babičky
16. 9. 2010 15:03
16. 9. 2010 11:27
Ber to tak, že všechno se jí a záleží na Tobě, co zkombinuješ. Ale se vším začínej spíš v malém množství, protože vždycky můžeš přidávat a taky se Ti tolik nerozmělní chuť jídla jako ve velkém množství.
Když nic z tohoto by se Ti nelíbilo, tak pak stačí po opečení plátku masa přidat do výpeku trošku hladké mouky a maloučko podlít vodou a nechat všechno dohromady povařit. Někdo dává solamyl rozmíchaný ve vodě. Ale s tím taky opatrně, hodně rychle i malé množství houstne.
Držím pěsti.
16. 9. 2010 09:10
16. 9. 2010 08:41
vk1.jpg
15. 9. 2010 23:47
15. 9. 2010 21:06
15. 9. 2010 20:29
15. 9. 2010 20:25
15. 9. 2010 19:52
15. 9. 2010 19:17
15. 9. 2010 11:37
15. 9. 2010 11:16
15. 9. 2010 11:05
15. 9. 2010 08:29
k1_2086559729.jpg
14. 9. 2010 11:17
Předchozí 1 … 1943 1944 1945 1946 1947 … 2361 Další