Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 22 minutami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes polévka nudličková a kuří řízek s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 17 minutami
„Přeji hezkou sobotu, dneska jsem vařila i na zítra,…“ tara23, před 24 minutami
„Pekný deň, ja dnes varím bravčové koleno, potom vykostím a…“ magdalenka, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 1 hodinou
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 5 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 16 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 19 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 21 hodinami
3. 7. 2011 13:07
3. 7. 2011 12:39
3. 7. 2011 12:36
3. 7. 2011 10:10
3. 7. 2011 09:57
Tak mě napadlo vzít na pomoc brčko, špejli a gumičku.
Do brčka dáme špejli (aby se nelámalo), aby brčko po špejli necestovalo tak na ní uděláme jakoby uzel z gumičky a můžeme odpeckovávat bez nepořádku. Šťáva, která obvykle cáká všude okolo, se tady dostane do brčka a nikde není velký nepořádek.
Tento "odpeckovávač" dáme na višeň proti otvoru po stopce a jen lehce zatlačíme. Brčko je krásně ostré a tak pecka vyjede ven hladce a jde to krásně rychle.
Použila jsem u tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/21764-visnove-rezy....
V příloze je nafocený postup.
28-6-2011_cerven3.jpgd.jpg
28-6-2011_cerven4.jpge.jpg
28-6-2011_cerven15.jpga.jpg
Předchozí 1 2