Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

hezky den,u nas dnes bolonske spagety,trochu upravene se cherry rajcatky a olivami.:-p

Hezkou neděli všem:-), u nás dneska budou marinované krůtí steaky s americkými bramborami, které budou pečené v troubě. Místo polívky udělám zeleninový salátek. K večeři pizza Ristorante a vínečko. :-K

U nas k obedu budou lasagne. Vcera jsem uvarila ragu a ted se chystam na besamel:-p K veceri zatim hledam inspiraci.:-D

na trhu jsem ještě sehnala krásný kopr - takže koprovka s knedlíkem, máme jí totiž moc rádi:-p

U nás dnes bude pečené vepřové, bramborový knedlík a zelíčko.Václave ty jsi skrytý talent, máš básnické střevo.Toto u každého velmi obdivuji.:-K

I když máme bůček rádi, kuřecí nám též nevadí. Když je pěkně pečené, tak ho taky můžeme. Když ho potřem česnekem a do trouby s kuřetem. Na kuře mám koření s ním se v zlaté promění. Povrch jeho zavře se , šťavnatě se upeče. Kuře stále podléváme, na brambůrek šťávu máme. Kousek másla nakonec, nasmíš býti lakomec. Salátek k tomu být musí, kdo jak má rád ať jen zkusí. Někdo salát zelený , jiný zas okurkový. Někdo si dá kompot k tomu i brusinky u ssta hromů. Ještě pár skleniček máme, to si zase pochutnáme.

Dobré ráno, tak u nás dnes zapečený kuřecí plátek s broskví a sýrem, udělám k tomu hranolky a pro dcerku pár vařených brambor.:-p:-p

Dnes jsme měli k obědu hovězí roštěnku a knedlíkem, kterou vařil manžel.O to víc mi to chutnalo.:-))

Egas1. AHOJ. Václav

Dnes díky skládání dřeva, trochu rychlovda.Dojedli jsme polévku Madloch s houskou a budou Gyrosové řízečky se Švýcarským bramborovým salátem a mám upečenou ke kávě Kanadskou buchtu-suma sumárum mezinárodní oběd:-D:-p

Václave ,číst Tvoje příspěvky je lahůdka jako ten guláš.

Včera večer som uvarila veľký hrniec kapustnice s mäsom a klobásou a upiekla som pirohy, náplň - zase kyslá kapusta s klobásou a slaninou. ( Kapusta s kapustou.) Cestujeme, ale z pirohov si vezmem na cestu a kapustnica počká do večera.
Zdravím všetkých!

Knedlík houskový, guláž vepřový, od včerejška hotový. K omáčkám se dobře hodí, jsou li aspoň den hotový. V Čechách každý dobře zná, guláž že se ohřívá. Čím víckrát ho ohříváme, více chuti dodáváme. Jen v té naší unii je jim to prý nemilý. Vadí jim i zbíjačky, tlačenky a jitrnice, prý máme jíst více PÍCE (Myslím tím zeleninu z dovozu). Ale my se nedáme, prasátko si zbouráme. Políveška byla včera, v lednici je od večera. Tu si taky ohřeju, pak si guláž s knedlem dám a dřímotě ulehám. Odpoledne, vždyť už znáte, bude káva tak o páté. Štrůdl k tomu a pak bednu, od které se ani nehnu. Večer si jen něco dáme, plnou lednici zas máme. Sakra to zas přibereme, když furt tou hubou meleme. HI HI HI Václav (fotky nejsou mé). (Dodám po obědě).

Drahomíro neregistrovaná - zadej do vyhledávače na pravé straně vepřové maso - vyjede ti spousta receptíků. Věřím, že si vybereš, budeme rádi, když se zaregistruješ, vyfotíš "papání" a přidáš se k nám ;-)

Drahomíra

23. 10. 2009 19:13

Dobrý den,
Nemohl by mi někdo z Vás poradit nějaký recept z vepřového masa na víkend ? Minulý víkend jsme zabili naše prasátko Ctirada, tak si chceme ukuchtit něco dobrého :-P Předem Děkuji.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie