Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Nadja: buřt guláš už jsem nedělala opravdu dlouhono…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Nadja: Naděnko jak kdo má každý rád můj ex neměl rád…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Dnes byl buřtguláš.“ Nadja, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Banana split
Přidáno před 17 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Přečtěte si Zobrazit více
Peče celá země: Jak na nejslavnější dort maďarských kaváren Dobos? S našimi radami jej zvládnete jako mistři cukráři
Jak na pikantní křupavé kuře jako z Popeyes? Základem úspěchu je těstíčko z podmáslí a speciální omáčka
Mazanec podle Josefa Maršálka v netradiční verzi s bílou čokoládou, malinami a anýzem. Díky jeho radám vám nepopraská
14. 8. 2010 10:27
63[1]_2113795308.gif
166[1]_116751037.gif
170[1]_1610609466.gif
14. 8. 2010 00:22
14. 8. 2010 00:18
Chápu, že nevíte, co si máte o mně myslet, já také nevím, co si myslet o lidech, kteří pozorně čtou debatu jim neurčenou....připomíná mi to trochu voyaerství.... trochu jako paní za záclonou, poslouchající dvě sousedky pod oknem proč jste se na pokecu nepřidala a nevyslovila svůj protest s mým chováním, když už máte výhrady?
14. 8. 2010 00:14
nechtělo se mi vířit vlny a jitřit další debatu, ale odvoláváš se na můj komentář - a to mě nutí reagovat....myslím, že občas se tu snažíme být papežštější než papež....konkrétně u tohoto receptu nevím opravdu, co by na něm bylo nejasného a věř, že to není proto, že bych \"nadržovala\" indulina28 - opravdu jí neznám, ani osobně, ani z pokecu, rozhodně nepatří do žádné komunity, kterou tu podsouváte. Přesto nevidím na jejím receptu nic závadného - celý je ze surovin, které se dají koupit jako polotovary a stačí je jen zkombinovat. Nikomu neberu, že si může udělat listové těsto sám, ale proč vám tedy nevadí listové těsto u jiných receptů? A pokud by jej chtěl dělat ručně, stačí se zeptat, jestli někdo neví recept a jistě dostane odpověď - nejen od autora. To bychom měli u receptů s marmeládou psát i postup její výroby?
Spor pod punčákem jsem nesledovala, ale zpětně souhlasím s Elizou, debata probíhala mezi Rebekou a autorkou, nechápu vstup paní Zdeny.
Nikdo neházíme neregistrované do jednoho pytle s nálepkou \"nenávidět\", ani nejde o hon na čarodějnice, ale poslední dobou se objevilo tolik sprostých a vulgárních příspěvků právě od nich, že se žádali admini o vymazání těchto příspěvků...a často opravdu sebemenší výměna názorů přerostě právě díky útočným dotazům ve spor...je to zbytečné a kazí to jistě dojem těchto stránek u těch, kteří tu nejsou denně a vidí jen části sporů či stavy receptů po úpravách a doplněních (což mi připomíná můj spor cca měsíc starý, kdy jsem byla opravdu velmi rozčílená a i na pokecu jsem jistě vypustila ostřejší slovo na toto téma - ten několik měsíců registrovaný chrlič budu asi já, paní Zdena si Rebeku zřejmě spletla).
Myslím, že všichni sem chodíme hlavně kvůli vaření, nikdo není vyhazován a na pokecu je každý vítán´, ale všimněte si, že na řadě jiných webů můžete jako neregistrovaní jen prohlížet, ale ke komentáři potřebujete registraci. Možná by právě toto opatření omezilo vulgární výkřiky typu \"to je k blití, jak to můžete žrát...\" apod. Pokud má někdo o vaření opravdu zájem a chce se aktivně podílet na tvorbě receptů - byť jen dotazy, upřesněním, svými zkušenostmi s daným receptem apod., jistě mu za to krok registrace stojí.
Předpokládám, že jsem opět píchla do vosího hnízda a reakce na mou adresu nebudou líbivé, ale nejsem z těch, kteří svůj názor drží v sobě - a ačkoli s Jahodou nesouhlasím, v tomto směru má moje sympatie - řekne svůj názor bez ohledu, komu se líbit bude a komu ne....
Howgh, domluvila jsem, tak jen do mě a nebo se na tenro spor/nespor vykašleme a pojdˇme raději do kuchyně dělat něco smysluplnějšího
Ivana
14. 8. 2010 00:09
http://www.toprecepty.cz/recept/13905-parizske-spi...
a tady je pak výsměch. Směji se, že někdo upozornil na recept podle kterého se nedá péct.
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=214&st...
13. 8. 2010 23:57
A tady výsměch na pokecu - Isaha. http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=214&st...
Jak vidím, nemá význam se tady úpřimně bavit.
13. 8. 2010 23:49
13. 8. 2010 23:35
13. 8. 2010 23:21
13. 8. 2010 22:44
13. 8. 2010 22:41
13. 8. 2010 22:37
Tady je jedna z nesmyslných obhajob tohoto týdne.
http://www.toprecepty.cz/recept/13905-parizske-spi...
Myslíte, že tohle je recept? Jde tohle obhájit? Jahoda a Majka má pravdu.
13. 8. 2010 22:04
13. 8. 2010 20:43
13. 8. 2010 20:18
Ale podle tvého názoru je v Pokecu jen vyvolená skupina lidí. Přitom tam může přijít kdokoliv a také se zapojit, nemyslíš? A jestli tam nechodí, je to každého věc a o to určitě není horší než ostatní a z nás, co tam chodíme se také nikdo nestává vyvoleným. Ne každému se ten druhý musí zavděčit nebo líbit, ale když někdo chce kritizovat, tak zrovna tady má opravdu hodně prostoru a možnosti dokázat, že také něco umí. Za tím si stojím a tímto také rozpravu na toto téma končím. Jen bych si ještě ráda přečetla, jak se k neoprávněnému obvinění Rebeky postaví paní Zdena.
P.S. Eliz, a děkuji za objektivní a nestranný názor.
Předchozí 1 2 3 4 5 Další