S kvalitními noži vás vaření bude bavit!
1. 11. 2013 Tipy a triky
Možná jste si všimli, s jakou pozorností vybírají profesionální kuchaři své nože a s jakou pečlivostí se o ně starají. Kuchyňským nožům byste stejnou pozornost a péči měli věnovat i vy. Ať už vaříte jen občas z povinnosti, anebo patříte ke kulinářským nadšencům, bez nožů se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nože jsou potřebné k nejrůznějším činnostem - od krájení a sekání přes loupání až k vykosťování.
Možná jste si všimli, s jakou pozorností vybírají profesionální kuchaři své nože a s jakou pečlivostí se o ně starají. Kuchyňským nožům byste stejnou pozornost a péči měli věnovat i vy. Ať už vaříte jen občas z povinnosti, anebo patříte ke kulinářským nadšencům, bez nožů se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nože jsou potřebné k nejrůznějším činnostem - od krájení a sekání přes loupání až k vykosťování.
Zvolíte-li kvalitní nože, všechny tyto činnosti vám půjdou lépe od ruky, a tak výrazně ušetříte vynaloženou energii i čas – a výsledek i přesto bude stát za to. Nebojte se proto investovat do kuchyňských nožů vysoké kvality – ty se díky použití prvotřídních materiálů mohou pochlubit vysokou odolností a dlouhou životností, a tak vám vydrží sloužit mnohonásobně déle než běžné kuchyňské nože nižší kvality. V důsledku tedy ještě ušetříte.
A jak laik pozná kvalitní kuchařský nůž? Kuchařské nože se jednoznačně vyplatí nakupovat u renomovaných výrobců s dlouholetou tradicí, kteří se specializují výhradně na tento druh zboží. Jen takoví odborníci na trh přinášejí široký sortiment skutečně kvalitních výrobků, ve kterých se snoubí tradice a léty ověřené zkušenosti s nejnovějšími technologiemi a trendy.
Přesně taková je i společnost Wüsthof Dreizack Solingen, která patří k nejvýraznějším výrobcům nožů na evropském trhu. Společnost byla založena již před 200 lety, a to v německém městečku Solingen, pověstném nožířském centru. Tradiční výrobní postupy a známá německá preciznost učinily z nožů Solingen to nejkvalitnější, co můžete v tomto sortimentu vůbec dostat.
Mezi nežádanější výrobky společnosti Wüsthof Dreizack Solingen patří kované nože, které představují vrchol nožířského umění. Kované nože Solingen jsou vyráběny s ideou, že správný nůž má v rodině sloužit i několik generací a tento cíl díky vysoké kvalitě výroby a špičkovým materiálům splňují. Kované nože jsou vyrobeny z jednoho kusu chrom molybdenové oceli a mohou se pochlubit precizním dílenským zpracováním a jedinečným designem. Nože Solingen oplývají nejen mimořádnou ostrostí, chemickou stálostí, ale také vysokým stupněm uživatelské pohodlnosti. Široký výběr kovaných nožů Wüsthof vám umožní vybrat si model přesně pro vás s ohledem na vaše preference i pokročilost vašeho kulinářského umění.
Kované nože Solingen vás při použití zaujmou řadou vlastností výjimečných jak po praktické, tak po estetické stránce. Pozadu však nezůstává ani ostatní sortiment značky Wüsthof Solingen, který můžete nalézt na www.kovanenoze.cz. Wüsthof Solingen na trh přináší, ocelové nože zkonstruované pro různé úkoly. Například nože kuchařské, japonské, vykosťovací či na zeleninu, dále pak nejrůznější druhy nůžek, sekáčků, brousků a dalšího vybavení nejen do kuchyně.
Na www.kovanenoze.cz si vyberete z bohaté nabídky kuchařských nožů, které ke své práci používají i profesionálové a špičky v oboru. Jen u nabídky na www.kovanenoze.cz navíc máte jistotu garance spokojenosti: v případě, že nůž nebude odpovídat vašim představám, vám budou vráceny peníze.
Více informací naleznete na www.kovanenoze.cz.
Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma guláš. Poradíme vše, co potřebujete vědět, aby váš guláš byl perfektní
Původní guláš se podobá spíše naší verzi gulášové polévky. Nicméně dobrý "hospodský" guláš si můžeme lehce připravit i doma, když víme, jak na to. … Číst více
Dort pro prezidenta T. G. Masaryka: S vůní mandlí a čokolády podle receptu slavné Marie Janků-Sandtnerové chutná božsky
Prezidentské volby se blíží, tak co si třeba při… Číst více
Hubnutí podle Petry z MasterChefa: Zkušená koučka radí nic si nezakazovat a nestresovat se. A přidává recept na skvělé zelňáky
Soutěž MasterChef Česko 2022 je sice za námi, ale… Číst více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Co je dušení Dusit můžeme např. rýži nebo jinou obilovinu, zeleninu, ovoce, houby. Nejčastěji dusíme maso, protože tím dosáhneme intenzivnější vůně,… Číst více
Jak připravit maso na česneku? Přinášíme univerzální návod pro všechny druhy masa
Základem je výběr správného masa. Kdo má raději dietnější drůbeží maso, může použít vykostěné stehno, které hezky vypadá, když se sváže do balíčku. V… Číst více
Prezident Edvard Beneš miloval obyčejná jídla. Třeba kávu s mlékem, nebo tyhle jednoduché sladké nudle s tvarohem
Přemýšleli jste někdy, co se tak jí na Pražském… Číst více
Řízky, zelňačka, věnečky i prázdné stoly: Takhle vypadaly rauty ve volebních štábech Petra Pavla a Andreje Babiše
Česká republika má nového prezidenta a stal se… Číst více
Příběh Petry z MasterChefa: Během soutěže přibrala 10 kg. Bylo to emočním hladem, říká teď, když znova začíná hubnout
Soutěž MasterChef Česko sice skončila, ale… Číst více
Irish stew aneb Guláš šmrncnutý Irskem: Voní česnekem, pivem a slaninou a s čerstvým chlebem chutná božsky
Jaro si dává načas, proto nám ještě mnohdy… Číst více
Vaření nebo dušení masa? Vysvětlíme, jak se tyto způsoby úpravy masa liší
Vaření a dušení masa má svá pravidla. V prvním případě získáme silné vývary, které se uplatní nejčastěji se zeleninou a omáčkami, ve druhém případě… Číst více
Komentáře (9)
V solidních médiích nechybí u podobných materiálů označení že jde o reklamu, tady se totéž tváří jako běžný článek.