No když si přečtu v názvu receptu "po mojem", hned vím o co jde, že? Konečně ono i to "jinak" je vše vysvětlující. Ale marno říkat, že název by měl dát na vědomí "vo co de".
Tak nevím Mirin nebo rýžový ocet?
Mirin je japonské koření, která obsahuje asi 14% alkoholu. Dělá se z mochi-Gome (lepkové rýže), Kome-Koji (normální rýže) a shochu (alkoholický nápoj destilovaný) vše fermentované asi 2 měsíce.
No a rýžový ocet je - inu ocet ale z rýže.
A co je to nepokrm? Já myslel že to vaříme k jídlu. Krásný překlep
Ale vážně, lepenic je moc tak jako gulášů a každý máme ten náš za jediný správný. Omyl, všechny jsou správné, jen každá jiná. A tahle přispívá do seznamu. Díky za to.
Taky jsem věřil tomu, že paprika zhořkne. Až mně jeden profesionál poučil, že ji právě do horkého tuku musím dát "vykvést". Cibuli odhrnout stranou a na tuk na dno papriku. Samozřejmě na chvíli pouhou, jinak by opravdu zhořkla. Takhle se uvolní aromatické oleje v paprice a vůbec ve všem koření.
Mirin je japonské koření, která obsahuje asi 14% alkoholu. Dělá se z mochi-Gome (lepkové rýže), Kome-Koji (normální rýže) a shochu (alkoholický nápoj destilovaný) vše fermentované asi 2 měsíce.
No a rýžový ocet je - inu ocet ale z rýže.
Ale vážně, lepenic je moc tak jako gulášů a každý máme ten náš za jediný správný. Omyl, všechny jsou správné, jen každá jiná. A tahle přispívá do seznamu. Díky za to.
1 2 3 … 7 Další