Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele AntoninZ

Recept jak od Ládi Hrušky ;-)

skotakmilan: Tak to asi znám jiné Polsko:-O

No když si přečtu v názvu receptu "po mojem", hned vím o co jde, že? ;-) Konečně ono i to "jinak" je vše vysvětlující. Ale marno říkat, že název by měl dát na vědomí "vo co de".

zizala: Asi to je nějaká jiná.

Linda: Už to tak vypadá, a nejen svoje.:no:

Nojo, ale co když budu potřebovat recept jak namazat chleba s máslem? Kde jinde to najdu než v kulinářské akademii Topreceptů?:-8

evosheek: Běda třikrát běda, dotkly se u zachránce národa. Uvědomuješ si vůbec co jsi napsala? Styď se.

Tak nevím Mirin nebo rýžový ocet?
Mirin je japonské koření, která obsahuje asi 14% alkoholu. Dělá se z mochi-Gome (lepkové rýže), Kome-Koji (normální rýže) a shochu (alkoholický nápoj destilovaný) vše fermentované asi 2 měsíce.
No a rýžový ocet je - inu ocet ale z rýže.

Recept: Lepenec Retro
A co je to nepokrm? Já myslel že to vaříme k jídlu. Krásný překlep:-D
Ale vážně, lepenic je moc tak jako gulášů a každý máme ten náš za jediný správný. Omyl, všechny jsou správné, jen každá jiná. A tahle přispívá do seznamu. Díky za to.

Ale to zní převelice mňamózně, dvě věci přidávám - bodík sem a recept do mé sbírky.:-K

Taky jsem věřil tomu, že paprika zhořkne. Až mně jeden profesionál poučil, že ji právě do horkého tuku musím dát "vykvést". Cibuli odhrnout stranou a na tuk na dno papriku. Samozřejmě na chvíli pouhou, jinak by opravdu zhořkla. Takhle se uvolní aromatické oleje v paprice a vůbec ve všem koření.

Jano, tak to jo, omlouvám se. :-)

Ivuso, Korbáčiky v salaši nedělali, to až na dědině z brynzy. Kde tam v horách vzali to prase, to mně zarazilo. Takže stejně nekapito.

A já blbec si do teď myslel, že bačové pásli v Tatrách ovce. :-O

Jen se směju, co to je hemenex?:-O Podivná zkomolenina ham and eggs.:-D