Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Křenová klobása v bagetce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 6. 2013 10:16

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 770 kJ / 1 140 kcal
Bílkoviny6,00 g
Tuky115,20 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 156 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,20 g
Sacharidy18,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Apetit

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

22. 2. 2014 19:53

Díky za rychlou a dobrou večeři, chutnalo nám, přidala jsem jarní cibulku :-p:yes: Přidávám bod a fotku :-8

jarka skrobakova

21. 6. 2013 20:02

:-p:-p vypadá skvostně :yes::yes:

Dana61

21. 6. 2013 11:43

jojo, já je flákla na gril, na talíř a do pusinky:-D a tady taková gurmánština - mňam:yes::-D

Nikina Nikina

20. 6. 2013 21:12

Díky moc :-K

Cocoska

20. 6. 2013 21:06

Konečně rozumnější komentáře:-))posílám ten bod:yes:;-)

hosta hosta

20. 6. 2013 18:44

Taky se mi líbí, Apetit má některé recepty bezvadné, zrovna tento mne upoutal taky. Napíchnout buřt na vošťourák umí kdekdo, toto je sakra vymakanější:yes:

spagetka spagetka

20. 6. 2013 17:21

Můj muž by tohle dal také s přehledem, já ne, na mě je to tučné, on by si ještě přidal:-D:-D. Líbí se mi ale ta medokřenomarináda, tu na něco použiju:-p:yes:

Nikina Nikina

20. 6. 2013 17:17

zizala: no má drahá polovice s přehledem :-D Ale musím uznat, že v Praze bych to taky nedala, ale dovolenkovali jsme pár dní u mamky v sudetech, veliká zahrada, bazén, večer grilovačky, na rybách jsme byli atd... vstávali jsme na sedmou ráno, takže takové vedro ještě nebylo ;-)

zizala zizala (moderátorka)

20. 6. 2013 17:13

Nikina: :-O :-))Tak jako snídani bych to teda nedala :-8 Ale jako oběd nebo večeři v chladnějším dni než dnes - klidně :-p

Nikina Nikina

20. 6. 2013 17:06

zizala: my to jedli s hlávkovým salátem s prachobyčejnou zálivkou :-) A byla to celkem bezva snídaně ;-)

zizala zizala (moderátorka)

20. 6. 2013 17:03

:-) Podle Apetitu vařím ráda už mnoho let, ta první čísla časopisu byla v tehdejší době jako zjevení, tam jsem se poprvé dozvídala o tehdy pro mne nových a cizokrajných potravinách - řapíkatém celeru, kuskusu, limetkách,... a utvrdila se v přesvědčení, že vařit se dá i jinak než alá školní jídelna.
K receptu: určitě bych přidala kopec nějaké zeleniny, aby se ta klobáska trochu vykompenzovala;-)

Nikina Nikina

20. 6. 2013 16:55

Pro rejpaly: jestli vás napadlo mazat klobásu a žampiony medem a křenem, mě tedy ne. Recept, dle poznámky, kterou jste jistě přečetli, pochází z Apetitu, možná byste se měli obrátit i tam, ne? Ale tam Vám nikdo nebude odpovídat, že? :-D
Tímto končím tuto diskuzi, neb já se s hlupáky nehádám, nejdřív byste mne ponížili na svou úroveň a pak umlátili zkušenostma :-D

rebeka, cocoska: díky :-K

rebeka rebeka

20. 6. 2013 16:10

No, proč ne;-):-? Ještě tomu něco chybí:-8 já bych tam viděla např. okurku, rajčátko...;-)
Hezké to máš:-K;-):-):yes:

cocoska

20. 6. 2013 16:06

Náhodou je to výborná inspirace. Každému není shůry dáno, aby měl pořád nové nápady... Klidně přiznám, že tohle by mě prostě nenapadlo. Jsem pokročilejší kuchařka (jakože zvládnu domácí chleba, "dokonalou" svíčkovou, ale třeba neumím pořádný steak...zatím!!!), ale z deseti receptů, které si zde vyberu a opravdu zkusím, je 9 jednoduchých z běžných surovin, které se dají koupit v maloměstském "supermarketu" a jeden složitější, prostě nemám čas kolikrát ani na to shánět suroviny. A stane se, že se s tím babrám dvě hodiny a výsledek zklame. Tady koupím přesně tu klobásku co máme rádi, klidně si k tomu upeču vlastní bagetu a delikatesa je na světě:-!:yes: Až se doma přihlásím, tak pošlu bod za ten nápad:-!:-!:-!

marieto

20. 6. 2013 15:55

AntoninZ: nelze než souhlasit :-))

a pro Nikita: poslední sbohem :no:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: klobása v bagetě krenove klobasy vošťourák křenová klobása domaci krenova klobasa křenová klobása recepty uzene maso v bagetce sudety a recepty žampiony na grilu křenová omáčka rajska omacka koprová omáčka domácí klobásy

Suroviny: klobása ostravská, bageta, majonéza, hořčice, žampióny, med, křen

TopRecepty.cz

Křenová klobása v bagetce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OXKB