Bigos trochu jinak

Vepřové maso Doba přípravy: 2 hodiny 6 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 2 hodiny 6 názorů

Suroviny 6 porcí

1 kg bůčku bez kosti
1 kg červených paprik
1/2 kg cibule
1/2 kg zelí
1 balíček grilovacího koření

Postup přípravy receptu

  1. Jednoduše vše do hlubokého plechu - bůček na kostky asi 2x2cm, paprika s cibulí také na větší kousky a zelí.

  2. Plech podlijeme vodou, posypeme grilovacim kořením na stejky a pečeme asi při 200 stupních.

  3. Vše se musí na plechu spojit, pak je to hotovo.

  4. Vynikající s chlebem.

Komentáře k receptu Bigos trochu jinak

Tématické fráze: moravsky bigos recept moravský bigoš peceny bigos bigos videorecepty -pečený buček s cibulí