Bigos trochu jinak

skotakmilan Kuchař: skotakmilan

Doba přípravy: 2 hodiny 6 porcí Vepřové maso 6 názorů

Suroviny

1 kg bůčku bez kosti
1 kg červených paprik
1/2 kg cibule
1/2 kg zelí
1 balíček grilovacího koření
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Jednoduše vše do hlubokého plechu - bůček na kostky asi 2x2cm, paprika s cibulí také na větší kousky a zelí.

  2. Plech podlijeme vodou, posypeme grilovacim kořením na stejky a pečeme asi při 200 stupních.

  3. Vše se musí na plechu spojit, pak je to hotovo.

  4. Vynikající s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 127 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bigos trochu jinak

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Dobré to bolo, chutnalo, ale ako som napísala už skôr, bigos to nie je. ;-)

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    AntoninZ: pane Antoníne,asi nejste sám.;-) Bůček,takto připravený, určitě bude k jídlu,ale .......;-)

    Odpovědět

  • AntoninZ AntoninZ

    skotakmilan: Tak to asi znám jiné Polsko:-O

    Odpovědět

  • skotakmilan skotakmilan(autor receptu)

    To nevim ale v této podobě se to běžně prodavá na stáncích v Polsku.

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    zizala: Úplne súhlasím. Bigos je niečo celkom iné. Asi by bolo dobré to premenovať, lebo to zavádza.

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Proč se masová směs se zelím jmenuje bigos:-?:-// To není ani "trochu jinak", to je zcela něco jiného :-((

    Odpovědět

TIP dne na email

Tématické fráze: moravsky bigos recept moravský bigoš peceny bigos bigos videorecepty -pečený buček s cibulí