Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Eliza

Ano, černé olivy. Tak ať chutná...:-)

Moc se mi líbí tento recept..:yes:

Dobrý recept, byla to trošku změna oproti naší tradiční velikonoční nádivce, ale díky za ni...:-K:yes:

Teda, dnes jsem sem nahlédla po delší době, že mám na chvilku čas se zapojit, ale koukám, je to tu dost psycho, což..??;-):-D:-O

Před týdnem jsem dostala kvásek od kamarádky, tak jsem nám to "štěstí" taky upekla... Je to taková obyč. buchta, ale s hezkou legendou okolo. Teď ještě řeším, komu rozdat ty tři díly kvásku, co jsem rozmnožila, protože dotyčný obdarovaný musí zítra začít (chlebík se prý má péct v neděli)... Tak to ponesu do práce, doufám, že to nebudu mít vylité na doklady, klíče a ťuflíky u mobilu...;-):-D:-//

Je to výborné, ale jedna sklenice mi bohužel zplesnivěla...někde jsem udělala chybu...
Posílám obrázky a poděkování.:-K

magdalenka: Je to výborné, už dříve jsem nakládala tvrdý tvaroh do oleje, soli a bylinek a to je také super. Určitě jsem to nechala zrát nejmíň týden - dělala jsem to tak před měsícem...:-) Běhá to po internetu..

Naposledy jste si prohlédli