Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Manelka

Jsou různé recepty na tuto polévku. Letos se nám hokaido moc neurodilo, ale dostala jsem od kamarádky. Mám to tak, že ji vždy oloupu. Teď jdu ještě nakoupit a pak se dám do vaření. Já nikdy nedávala smetanu, ale snad se pro jednou nic nestane. Už se těším, pochutnám si. Děkuji za recept. Jana

Recept: Kmínka
Musím uvařit, vzpomínám, že jsem ji jedla ve školní jídelně.

Rajčata začínají dozrávat, některá zavařím a polévka bude také určitě. Děkuji za připomenutí.

Já jsem byla u mamky. Jejda, tam to vonělo. Ochutnala jsem brokolici jako mozeček a dnes už musím doma vyzkoušet sama. Těším se. Je to dobrota. A tak jednoduché jídlo.

Tento recept jsem si zamilovala. Znovu jsem se k němu vrátila. Mám jednu vychytávku. Těsto lžící nanesu na pekáček s pečícím papírem, který jsem vytřela olejem. Šup do trouby, po nějaké chvíli jsem placičky otočila. Povedlo se! Manžel brblal, že je to složité, nakonec musel uznat, že toto jídlo nemá konkurenci. /Myslím zeleninové/

Dělala jsem podle návodu, jenže těsto bylo tuhé. Přidala jsem ještě lžíci vody a trochu mouky. Nakonec jsem rozválela dva kruhy. Dala proschnout a nakrájela na pásky. Nudle se povedly. Manžel dělá těsto tak, že si dá jen trochu mouky a vejce a pak podle potřeby přidává.

Tuto polévku vařil manžel na poslední leči myslivcům, ale i doma, protože ji miluje. Může se nechat i delší dobu. 2 hod. je málo. Je prostě dokonalá a navíc sváteční. Povede se vždy.

Opravdu, překvapivě dobré!

Dnes jsem připravila patizon na pečícím papíru. Oba musíme s manželem držet dietu a tohle jídlo bylo super. Tak jsem dostala pochvalu, že se dílo podařilo a ještě jsme si pochutnali. Opravdu dobrý recept. Děkuji.:-)

Já mám všechny suroviny a jdu na to. Děkuji.:-)

Já ze skeletu uvařím polévku a pak jsem si vybrala recept bažant s jemnou houbovou polévkou.:-)

Mám to štěstí, že bažanta očištěného doma mám. Odkrojím stehna a ostatní maso, abych měla skelet a polévku uvařím. Vím, že je to dobrota.:-)

Včera jsem uvařila tuto polévku. Manžel ji miluje. Většinou děláme luštěninové polévky nebo zeleninové, ale tahle je sváteční. Nočky se povedly, necedím je, nechám je v polévce.

Místo uzeného masa jsem přidala do polévky vařené vepřové. Jinak spokojenost. Děkuji za inspiraci.

Pyré je výborné, dietní. Připravila jsem k pečenému bažantu.

Naposledy jste si prohlédli