Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bažant: Poradíme, jak jeho maso zpracovat a na co si dát pozor
Zdroj: Toprecepty.cz

Bažant je oblíbenou výhrou v tombole na mysliveckých zábavách. Pokud se vám poštěstí a tuto pernatou zvěř vyhrajete, rozhodně ji zpracujte. Aby se z bažanta povedl vykouzlit chutný oběd, pročtěte si následující článek.

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak chutná bažant? Bažantí maso, zvláště z mladých kusů, je jemné a šťavnaté. Bažantí prsa mají chuť s tóny vlašských ořechů. Pro nízký obsah tuku ho řadíme mezi masa dietní, stejně jako ostatní druhy zvěřiny.

Jak zpracovat bažanta

V několika následujících bodech poradíme, jak zpracovat bažanta a čeho se vyvarovat.

Věřím, že teď už si s bažantem poradíte a budete vědět jak s touto zvěřinou pracovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více