Za nás bohužel Těsto krásně nadýchané (viz foto), ale chuť žádná sláva. Housky chutnaly jako směs buchty a pečiva. V pravých rakouských kaiserkách nejsou vejce, takže mě ani manželovi vůbec nechutnaly.
Jidáše jsem letos pekla poprvé. Použila jsem tento recept. Četla jsem zkušenosti ostatních pekařek a tak jsem raději dala víc másla a mléka a přidala i tvaroh. Udělala jsem nelepivé těsto a pekla na 180. Výsledek byl ohromujicí. Manžel byl z nadýchaných a vláčných Jidašů nadšený. Přikládám fotky.
srettka: Děkuji Vám, za Váš komentař Nevěděla jsem, že v lékárnách můžou prodávat životu škodlivé potraviny Nicméně, jak jsem psala již níže, našla jsem na netu několik jiných vědeckých článků, kde sůl chválí, tak si myslím, že to je věc názoru. Ale ať si každý osolí podle své chuti Děkuji
casino: Děkuji Vám za Váš komentář Není EVOO taky olivový olej, akorát je "extra virgin"? Kdyby byla Himalajská sůl tak škodlivá, tak proč jí prodávají v lékárnách a je doporučovaná v nutričních klubech a diabetology? Našla jsem jiné články, kde tuto sůl chválí. Myslím si, že to je věc názoru. Ale děkuji za příspěvek.
1 2 Další