Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pečené dýně)

Celý recept

1 dávka

Energie1 775 kJ / 424 kcal
Bílkoviny15,73 g
– z toho živočišné bílkoviny6,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,60 g
Tuky15,31 g
– nasycené9,75 g
– nenasycené4,95 g
–– mononenasycené3,33 g
–– polynenasycené1,62 g
––– omega 30,27 g
Vláknina22,40 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy53,47 g
– cukry7,00 g
––– laktóza3,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá
2 paličky 2 paličky česneku Česnek čerstvý 160 g
500 ml 500 ml vývaru (dle potřeby) Vývar masový 500 ml
100 ml 100 ml smetany (či kokosového mléka) Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
bylinky dle chuti Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.