Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninovo-pohanková polévka s houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 379 kJ /
330 kcal
Bílkoviny6,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,42 g
Tuky12,42 g
– nasycené7,60 g
– nenasycené4,65 g
–– mononenasycené0,64 g
–– polynenasycené4,02 g
––– omega 30,01 g
Vláknina10,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy44,70 g
– cukry7,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 kousek 1 kousek květáku Květák čerstvý
1 kousek 1 kousek pórku Pórek čerstvý
1 kousek 1 kousek kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 větší hrstě pohanky Pohanka loupaná
1 1 pořádná hrst hub (čerstvé, nebo sušené namočené ve vodě) Hřib čerstvý
trocha trocha polévkového koření (možno vynechat) Polévkové koření tekuté
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce domácí jíšky (možno vynechat) Jíška máslová 30 ml
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.