Nutriční hodnoty (Hrstková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 196 kJ / 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,68 g |
| Tuky | 8,10 g |
| – nasycené | 4,86 g |
| – nenasycené | 2,99 g |
| –– mononenasycené | 0,74 g |
| –– polynenasycené | 2,25 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 10,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 92 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 36,83 g |
| – cukry | 11,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
| 2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 hrst 1 hrst rýže | Rýže bílá | |
| 1 lžíce 1 lžíce čočky | Čočka hnědá neloupaná | |
| 1 l 1 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| olej (tuk) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |