Nutriční hodnoty (Hrstková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 196 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,68 g |
Tuky | 8,10 g |
– nasycené | 4,86 g |
– nenasycené | 2,99 g |
–– mononenasycené | 0,74 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 10,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 36,83 g |
– cukry | 11,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 hrst 1 hrst rýže | Rýže bílá | |
1 lžíce 1 lžíce čočky | Čočka hnědá neloupaná | |
1 l 1 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
olej (tuk) | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |