Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrstková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 196 kJ /
286 kcal
Bílkoviny12,35 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,68 g
Tuky8,10 g
– nasycené4,86 g
– nenasycené2,99 g
–– mononenasycené0,74 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,34 g
Vláknina10,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy36,83 g
– cukry11,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g pórku Pórek čerstvý 100 g
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 hrst 1 hrst rýže Rýže bílá
1 lžíce 1 lžíce čočky Čočka hnědá neloupaná
1 l 1 l hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
olej (tuk) Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.