Nutriční hodnoty (Kuře pečené se sýrem a novými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 5,18 g |
| – nasycené | 3,46 g |
| – nenasycené | 1,45 g |
| –– mononenasycené | 1,10 g |
| –– polynenasycené | 0,34 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 16 mg |
| Sodík | 453 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 59,97 g |
| – cukry | 9,31 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks kuřecího masa(špalíčky) | Kuře prso | |
| 40 g 40 g čerstvého smetanového sýra s česnekovo-bylinkovou příchutí (můžeme použít i pomazánkové máslo) | Sýr tavený | 40 g |
| 250 g 250 g nových brambor vydrhnutých a rozpůlených | Brambor raný | 250 g |
| 2 2 středně velká rajčata rozpůlená | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku utřený | Česnek čerstvý | 7 g |
| velká špetka špetka krupicového cukru | Cukr bílý | |
| 3 3 snítky tymiánu (ze 2 stažené lístky a jeden snítek v celku) | Tymián sušený | |
| olivový olej na pokropení | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |