Nutriční hodnoty (Bramborový guláš z PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 901 kJ / 454 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,12 g |
| Tuky | 7,58 g |
| – nasycené | 0,63 g |
| – nenasycené | 6,26 g |
| –– mononenasycené | 4,05 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 18,27 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 77,45 g |
| – cukry | 27,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 10 cm 10 cm Loveckého salámu (nebo 100 g jakékoliv uzeniny) | Suchý salám | |
| 1 lžíce 1 lžíce červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| hladká mouka na záklechtku | Mouka pšeničná hladká | |
| 0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |