Nutriční hodnoty (Sulc s karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 385 kJ / 1 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 125,00 g |
| – nasycené | 37,50 g |
| – nenasycené | 80,00 g |
| –– mononenasycené | 50,00 g |
| –– polynenasycené | 30,00 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 590 mg |
| Sodík | 550 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg vepřových kůží | Vepřová kůže | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| 0,5 kg 0,5 kg mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| vajíčko | Vejce slepičí | |
| pepř | Pepř černý |