Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sulc s karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 385 kJ /
1 765 kcal
Bílkoviny160,00 g
– z toho živočišné bílkoviny160,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky125,00 g
– nasycené37,50 g
– nenasycené80,00 g
–– mononenasycené50,00 g
–– polynenasycené30,00 g
––– omega 31,35 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 550 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg vepřových kůží Vepřová kůže 500 g
sůl Sůl mořská
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
0,5 kg 0,5 kg mletého masa Vepřový ořez 500 g
sůl Sůl mořská
česnek Česnek čerstvý
majoránka Majoránka sušená
vajíčko Vejce slepičí
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.