Nutriční hodnoty (Guláš z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 581 kJ / 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 0,70 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,48 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,34 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 5,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 5,70 g |
| Sacharidy | 28,48 g |
| – cukry | 11,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 balení 2 balení mražených kuřecích jater | Játra kuřecí | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 2 - 3 lžičky 2 - 3 lžičky maďarského gulášového koření | Koření Argentina | 12.5 g |
| 1 lžička 1 lžička papriky | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 3.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |