Nutriční hodnoty (Paštika z jater a bůčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 267 kJ / 3 171 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 296,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 296,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 201,96 g |
| – nasycené | 49,22 g |
| – nenasycené | 101,80 g |
| –– mononenasycené | 80,65 g |
| –– polynenasycené | 21,15 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 4,22 g |
| Sodík | 5,62 g |
| Sůl | 13,74 g |
| Sacharidy | 41,45 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřových jater | Játra vepřová | 1000 g |
| 1/2 kg 1/2 kg uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 500 g |
| 3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |