Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový dort pro analytika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 733 kJ /
5 912 kcal
Bílkoviny89,65 g
– z toho živočišné bílkoviny53,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,00 g
Tuky379,55 g
– nasycené153,99 g
– nenasycené198,34 g
–– mononenasycené126,78 g
–– polynenasycené71,56 g
––– omega 313,83 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,95 g
Sodík 606 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy528,25 g
– cukry369,75 g
––– laktóza14,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
špetka špetka soli Sůl mořská
15 dkg 15 dkg cukru krupice Cukr bílý 150 g
15 dkg 15 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
lžíce lžíce kakaa Kakao prášek
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
50 ml 50 ml polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
50 g 50 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 50 g
marmeláda (použila jsem broskvovou) Marmeláda jahodová
marcipánová falešná hmota Fondán
50 g 50 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.