Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé dušené na zelenině podávané s jáhlami na česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 277 kJ /
305 kcal
Bílkoviny24,84 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,84 g
Tuky2,16 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené1,65 g
–– mononenasycené0,36 g
–– polynenasycené1,29 g
––– omega 30,11 g
Vláknina7,41 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy43,70 g
– cukry3,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g rybího filé Treska filet 100 g
4 růžičky 4 růžičky brokolice Brokolice čerstvá
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
hrst hrst bílé části pórku Pórek čerstvý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
bylinky Petržel nať čerstvá
kmín Kmín
bylinkový bujón Bujón bylinkový
olivový olej Olej olivový
50 g 50 g jáhel Jáhly 50 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
libeček Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.