Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové s houbami a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 728 kJ /
652 kcal
Bílkoviny101,68 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,18 g
Tuky21,47 g
– nasycené5,24 g
– nenasycené10,89 g
–– mononenasycené9,48 g
–– polynenasycené1,41 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy11,80 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
200 g 200 g hub (čerstvé, mražené, naložené v octu – sušené nedoporučuji) Ocet lihový 200 ml
voda nebo vývar na podlití Voda
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
máslo na zjemnění Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 30 g
tuk Margarín
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
hladká mouka na zahuštění nebo hotová jíška Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.