Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové s houbami a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 728 kJ / 652 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 21,47 g |
– nasycené | 5,24 g |
– nenasycené | 10,89 g |
–– mononenasycené | 9,48 g |
–– polynenasycené | 1,41 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 11,80 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
200 g 200 g hub (čerstvé, mražené, naložené v octu – sušené nedoporučuji) | Ocet lihový | 200 ml |
voda nebo vývar na podlití | Voda | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
máslo na zjemnění | Máslo kravské | |
2 lžíce 2 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
tuk | Margarín | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
hladká mouka na zahuštění nebo hotová jíška | Mouka pšeničná hladká |