Nutriční hodnoty (Polévka z brokolicových košťálů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 021 kJ / 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
| Tuky | 3,10 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 1,90 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 43,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,20 g |
| – cukry | 18,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 košťály brokolice | Brokolice čerstvá | 1000 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| šálek šálek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| olej | Olej řepkový | |
| starší chleba (na kostky) | Chléb pšeničný kváskový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |