Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort kůň)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 053 kJ /
3 598 kcal
Bílkoviny28,08 g
– z toho živočišné bílkoviny27,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,48 g
Tuky257,61 g
– nasycené166,74 g
– nenasycené87,42 g
–– mononenasycené81,00 g
–– polynenasycené6,42 g
––– omega 30,98 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 810 mg
Sodík 312 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy291,15 g
– cukry189,15 g
––– laktóza39,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
240 g 240 g moučkového cukru Cukr bílý 240 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vroucí vody Voda 100 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká
250-300 g 250-300 g broskví (sterilovaných nebo čerstvých) Dužina broskve čerstvá 275 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
3 3 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
300 g 300 g másla Máslo kravské 300 g
potravinářské barvivo (dle potřeby) E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.