Nutriční hodnoty (Bramborová fritatta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 717 kJ / 2 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,90 g |
| Tuky | 84,80 g |
| – nasycené | 22,38 g |
| – nenasycené | 38,90 g |
| –– mononenasycené | 29,45 g |
| –– polynenasycené | 9,45 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 26,80 g |
| Cholesterol | 2,66 g |
| Sodík | 1,93 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 191,95 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 100 g 100 g klobásy | Klobása | 100 g |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvá máta | Máta peprná list čerstvá |