Zelný salát

aja.g Kuchařka: aja.g

Přílohy 2 názory

Suroviny

asi 500 g bílého hlávkového zelí
100 g anglické slaniny
sůl
pepř
drcený kmín
ocet
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hlávkové zelí nakrouháme a spaříme horkou vodou. Necháme pořádně okapat.

  2. Na troše oleje osmažíme na kostičky nakrájenou anglickou a přidáme ji i s omastkem k zelí.

  3. Ochutíme kořením a octem podle chuti. Dobře promícháme a necháme vychladit.

Poznámka

Tento salát máme moc rádi jako přílohu k pečenému masu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zelný salát

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zelný salát k masu zelný salát recept zelný salát salát k pečenému masu zelný salát příloha zelnysalat zelný salt zelný salát s kmínem recept zelný salát zelni salat naložený zelný salát recept na zelný salát zelní salat s koprem zelný salát naložený sladký zelný salát recepty zelný salát zelný salát jako příloha zelnný salat zelný salát s anglickou zelná příloha

Zapomněl/a jsem heslo