Nutriční hodnoty (Italské ragů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 307 kJ / 73 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
| Tuky | 0,41 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,19 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,50 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| vepřový bok nebo maso od kosti (lze dát i dohromady) | Vepřový bok | |
| 1 krabička 1 krabička pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 2 2 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| paprika mletá(koření) | Paprika červená sušená | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |