Nutriční hodnoty (Pudingové řezy s citronovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 15 608 kJ / 3 730 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,82 g |
| Tuky | 141,24 g |
| – nasycené | 41,36 g |
| – nenasycené | 96,08 g |
| –– mononenasycené | 64,60 g |
| –– polynenasycené | 31,48 g |
| ––– omega 3 | 2,40 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 650 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 541,10 g |
| – cukry | 265,80 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 dkg 30 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 20 dkg 20 dkg Hery | Margarín | 200 g |
| 3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
| 5 lžic 5 lžic vlažné vody | Voda | 90 ml |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| 20 dkg 20 dkg cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce teplé vody | Voda | 36 ml |
| rybízový džem | Džem z červeného rybízu |