Nutriční hodnoty (Buchtičky s vinným šodó)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 182 kJ / 1 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,10 g |
| Tuky | 54,17 g |
| – nasycené | 13,84 g |
| – nenasycené | 30,06 g |
| –– mononenasycené | 21,11 g |
| –– polynenasycené | 8,95 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 7,95 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 495 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 255,63 g |
| – cukry | 61,88 g |
| ––– laktóza | 6,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
| 125 g 125 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
| 125 ml 125 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
| 30 g 30 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného droždí | Droždí sušené | 5 g |
| olej na potření | Olej řepkový | |
| 250 ml 250 ml bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
| 50 g 50 g cukru krystal | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá |