Nutriční hodnoty (Kuřecí rošťák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 370 kJ / 1 044 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,55 g |
| Tuky | 25,55 g |
| – nasycené | 5,46 g |
| – nenasycené | 14,41 g |
| –– mononenasycené | 10,56 g |
| –– polynenasycené | 3,85 g |
| ––– omega 3 | 1,34 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 793 mg |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 3,67 g |
| Sacharidy | 58,20 g |
| – cukry | 5,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 ml 100 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| 500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |