Nutriční hodnoty (Kilimandžáro)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 284 kJ / 1 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 55,86 g |
– nasycené | 16,22 g |
– nenasycené | 25,75 g |
–– mononenasycené | 19,95 g |
–– polynenasycené | 5,80 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 285,50 g |
– cukry | 154,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
15 dkg 15 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
15 dkg 15 dkg cukr krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 1 čokoládový pudink v prášku | Puding v prášku | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
marmeláda na potření | Marmeláda jahodová | |
2 2 tvarohy ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
1 1 Rama na šlehání | Rostlinná šlehačka | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukr krupice (podle chuti) | Cukr bílý | |
2 2 kompotované mandarinky (i se šťávou) | Mandarinka čerstvá | |
2 2 želatinové ztužovače za studena | Ztužovač želatinový |