Nutriční hodnoty (Kilimandžáro)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 284 kJ / 1 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
| Tuky | 55,86 g |
| – nasycené | 16,22 g |
| – nenasycené | 25,75 g |
| –– mononenasycené | 19,95 g |
| –– polynenasycené | 5,80 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 15,50 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 664 mg |
| Sůl | 1,74 g |
| Sacharidy | 285,50 g |
| – cukry | 154,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 15 dkg 15 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 15 dkg 15 dkg cukr krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 čokoládový pudink v prášku | Puding v prášku | |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| marmeláda na potření | Marmeláda jahodová | |
| 2 2 tvarohy ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 Rama na šlehání | Rostlinná šlehačka | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cukr krupice (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 2 2 kompotované mandarinky (i se šťávou) | Mandarinka čerstvá | |
| 2 2 želatinové ztužovače za studena | Ztužovač želatinový |