Nutriční hodnoty (Krůtí kapsy na granátových jablíčkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 459 kJ / 1 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 209,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 9,00 g |
| – nasycené | 2,52 g |
| – nenasycené | 5,13 g |
| –– mononenasycené | 3,42 g |
| –– polynenasycené | 1,71 g |
| ––– omega 3 | 1,71 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 16,50 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800-1000 g 800-1000 g krůtích prsou nebo vykostěného horního stehna | Krůta prsa bez kůže | 900 g |
| 3-4 3-4 granátová jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| 500 ml 500 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
| 200 200 g dlouhých plátků prorostlé slaniny | Špek | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |