Nutriční hodnoty (Báječná pomazánka na chlebíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 022 kJ / 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,09 g |
| Tuky | 33,52 g |
| – nasycené | 7,51 g |
| – nenasycené | 16,83 g |
| –– mononenasycené | 13,21 g |
| –– polynenasycené | 3,61 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 2,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 8,95 g |
| – cukry | 2,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 2 tavené sýry | Sýr tavený | |
| 1 1 pomazánkové máslo | Pomazánka mléčná | |
| 2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 1-2 1-2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1/2 1/2 menší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| kousek kousek salámu (např. vysočina) | Polosuchý salám | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |