Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Navir

20. 9. 2014 14:52

Tak dnes uvařeno, mohu napsat - dobrota veliká. Dělala jsem z krkovičky. Ani jsem nestihla vyfotit :yes: Bod už udělen :-D

Navir

18. 9. 2014 20:55

vybusna: Moc se mi to líbí, akorát to udělám asi z krkovičky, protože Bručoun kuřecí ne a ne ...:-// a asi to posypu Nivou :-8 Ale určitě to zrealizuji a dám vědět, opravdu MOC mě to zaujalo :yes::yes::yes:

vybusna

18. 9. 2014 20:50

Navir: boze..taky storocny recept!!!!! a ta fotka!!! esteze si ma kopla, co najskor aj ja uvarim a vymenim obrazky....Hlavne mi napis, ako Vam to chutilo...

Navir

18. 9. 2014 20:48

DÍKY ZA NÁHODNÉ RECEPTY:-! Tento na mě teď vyskočil v momentě, kdy uvažuji, co uvařit na víkend:-! Díky :yes: Vypadá úžasně a o víkendu zřejmě zrealizuji, v oblíbených už je :yes:

Simona Skolakova

27. 5. 2010 14:02

Takový recepty mám moc ráda,dá se to do pekáče a šup do trouby.
dávám bod:yes:

Svetlana

24. 3. 2009 12:56

:yes::yes:...vybusna, co by se stalo, kdybych dala brambory do pekáčku pod maso?...nic...to už by bylo vlastněhttp://www.toprecepty.cz/recept/2987-schovane-kure......tyto mňamky z jednoho hrnce jsou úúúúžasné...dávám bodík

Jikotka

24. 3. 2009 12:50

Vybusna,výborná bašta:-p:-p:-p:-p:yes:

andrea

5. 12. 2008 12:39

:yes:nema to chybu

Paprika

18. 11. 2008 12:39

:-p:-p:-p - na podobné recepty jsem na tomto webu chytla inspiraci. Já snad cítím, jak to s tou klobásou voní. Mám čichové halucinace a slintám. Určitě vyzkouším. 1 :yes:

alus.s

17. 11. 2008 22:35

jen to vidím a už se mi sbíhají sliny na jazyku...:-p :yes: určitě vyzkouším

Hella

17. 11. 2008 12:20

Tak tohle musí být fakt dobrota. Už běžím vyndat z mrazáku maso a zítra si pochutnáme :yes: Zatím dávám 1.

vybusna

17. 11. 2008 12:08

konkretne tu som ho dala hned, preto tak aj vidiet tu klobasu, pretoze syr akokeby stiekol dolu.

Olina-preclik

17. 11. 2008 12:06

Ty ale umíš člověku dělat chutě:-!. Dáváš ten sýr hned, nebo až později jen roztavit?

JanaDorazinova

16. 11. 2008 23:01

:yes::yes::yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z jednoho pekáče pastyrsky hrnec co uvařit na víkend co uvařit o víkendu pastiersky pekač křesné pekáčky recepty do jednoho pekace pastyrska basta pekac recepty recepty do pekáče recepty z jednoho hrnce nebo pekáču top recepty z jednoho pekáče pastyřský koláč pastýřský hrnec recept paštýřská bašta recept recepty z kuracich prs pekac na maso pastyrska krkovicka koláč po pastýřsku co uvařit brambory s kuřetem z jednoho pekáče

Suroviny: prsa kuřecí, uzenina, cibule, sýr nastrouhaný, vývar, olej, mouka hladká, kečup sladký

TopRecepty.cz

Pastýřský pekáč

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BByo