Nutriční hodnoty (Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 873 kJ / 3 794 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,43 g |
| Tuky | 123,50 g |
| – nasycené | 38,44 g |
| – nenasycené | 78,73 g |
| –– mononenasycené | 53,74 g |
| –– polynenasycené | 24,99 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 12,56 g |
| Cholesterol | 335 mg |
| Sodík | 679 mg |
| Sůl | 1,86 g |
| Sacharidy | 580,30 g |
| – cukry | 344,40 g |
| ––– laktóza | 38,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
| 80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| 600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
| 200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 2 sáčky 2 sáčky pudinku libovolné příchutě | Puding v prášku | 96 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
| 1 sáček 1 sáček čirého dortového želé | Želatina cukrářská | |
| tuk na vymazání formy | Margarín |