Nutriční hodnoty (Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 873 kJ / 3 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,43 g |
Tuky | 123,50 g |
– nasycené | 38,44 g |
– nenasycené | 78,73 g |
–– mononenasycené | 53,74 g |
–– polynenasycené | 24,99 g |
––– omega 3 | 1,88 g |
Vláknina | 12,56 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 1,86 g |
Sacharidy | 580,30 g |
– cukry | 344,40 g |
––– laktóza | 38,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 sáčky 2 sáčky pudinku libovolné příchutě | Puding v prášku | 96 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
1 sáček 1 sáček čirého dortového želé | Želatina cukrářská | |
tuk na vymazání formy | Margarín |